Pirms četriem gadiem Arizonā pazuda jauna meitene. Nu viņa negaidīti ienākusi policijas iecirknī

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AstroStar/Shutterstock

Pirms četriem gadiem ASV štatā Arizonā pazuda kāda 14 gadus veca meitene vārdā Alisija Navarro. Nu viņa pēkšņi ieradusies policijas iecirknī Montanā, vēsta britu raidorganizācija BBC.

ASV Federālais izmeklēšanas birojs (FIB) un Pazudušo un izmantoto bērnu centrs bija saņēmuši tūkstošiem ziņu, kas varētu būt noderīgas meitenes meklēšanā kopš 2019. gada, kad meitene, iespējams, aizbēga. 

Otrdien, 25. jūlijā, policija viņas dzimtajā pilsētā Glendeilā, Arizonā, paziņoja, ka viņa "ieradusies policijas departamentā" aptuveni 64 kilometru attālumā no ASV un Kanādas robežas.

"Brīnumi notiek," viņas māte Džesika Nuneza rakstīja savā "Facebook" profilā. 

Kad Alisija 2019. gada 15. septembrī pazuda no mājām, tobrīd 14 gadus vecā pusaudze atstāja zīmīti: "Es aizbēgu. Es atgriezīšos, es zvēru. Piedod."

Taču viņas māte toreiz telekanālam "CBS News" sacīja, ka viņa uzskata, ka viņas meitu ir aizvilinājis kāds, ko viņa satika tiešsaistē.

"Tas nav nekas tāds, kas noticis no zila gaisa," viņa sacīja, "un es ticu, ka viņu vilināja doma, ka viņai būs kāds piedzīvojums, ballīte vai varbūt mīlestība."

Viņa piebilda, ka meitenei bija diagnosticēts autisms un viņa bija dedzīga videospēļu spēlētāja.

Nu 18 gadu vecā Alisija viena pati ienākusi policijas iecirknī Montānā un pieteikusies. Viņa lūgusi, lai tiktu izņemta no pazudušo nepilngadīgo personu saraksta, un šķitusi sveika un vesela, tā otrdien preses konferencē paziņoja policijas pārstāvis Hosē Santjago. 

Šķiet, ka viņa ir tīši pametusi mājas un viņai nedraud briesmas, piebildis Santjago. 

Nav skaidrs, kā Alisija nokļuva līdz Montānai, kas atrodas vairāk nekā 1900 kilometru attālumā no viņas mājām. Lieta joprojām tiek izmeklēta.

Arī meitenes māte norādīja, ka viņai nav detalizētas informācijas par meitenes atgriešanos. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu