ŅEM VĒRĀ No septembra būs jaunas pieturas reģionālo autobusu maršrutos Rīga-Ventspils un Rīga-Viļaka-Baltinava

Apollo.lv
AS "Rīgas starptautiskā autoosta" teritorija.
AS "Rīgas starptautiskā autoosta" teritorija. Foto: Evija Trifanova/LETA

No 1. septembra reģionālo autobusu maršrutos Rīga-Ventspils un Rīga-Viļaka-Baltinava būs jaunas pieturas, norāda Autotransporta direkcijas pārstāve Sanita Heinsberga.

Vairākos maršruta Rīga-Ventspils reisos pievienota pietura "Varkaļi", savukārt divos maršruta Rīga-Viļaka-Baltinava reisos pasažieri varēs izmantot pieturu "Silakrogs" Balvu novadā.

Heinsberga norāda, ka pasažieri pieturu "Varkaļi" Mārupes novadā uz autoceļa A10 turpmāk varēs izmantot reģionālās nozīmes autobusu maršruta Rīga-Ventspils reisos, kas no Ventspils autoostas dodas galvaspilsētas virzienā plkst. 08.05, plkst. 11.30, plkst. 13.10 un plkst. 17.55.

Pieturu "Silakrogs", kas atrodas Balvu novada Bērzkalnes pagastā uz autoceļa P35 Gulbene-Balvi-Viļaka-Krievijas robeža, pasažieri varēs izmantot, lai dotos uz Rīgu un nokļūtu mājās, jo tuvākās pieturas atrodas vismaz piecu kilometru attālumā, skaidro Autotransporta direkcijas pārstāve.

Autobuss minētā maršruta ietvaros apstāsies pieturā reisā, kas no Rīgas autoostas iziet plkst. 17.20 un pieturā "Silakrogs" būs ap plkst. 21.32, kā arī reisā, kas no Baltinavas izbrauc plkst. 2 un pieturā būs ap plkst. 2.50.

Reģionālā sabiedriskā transporta pakalpojumus minētajos maršrutos nodrošina SIA "Norma-A".

Izmaiņas Autotransporta direkcija saskaņojusi ar Rīgas un Latgales plānošanas reģioniem.

Autotransporta direkcija ir vienotas valsts politikas realizētāja starptautisko pārvadājumu jomā, autotransporta komercpārvadājumu uzņēmējdarbības licencēšanā, kā arī sabiedriskā transporta plānošanā.

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu