Uģa Kuģa sieva Linda gatava pārkāpt krišnaītu noteikumus, atsākot strādāt (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Pavisam drīz tiks dots starts jaunai "Ģimene burkā" sezonai. Kuģu ģimene šajā sezonā sola pārsteigumiem un drosmīgiem lēmumiem pilnus brīžus. 

Jau vairākas sezonas TV skatītāji var sekot līdzi Uģa Kuģa ģimenes dzīves ainiņām. 

Daudzu sezonu garumā skatītājiem bija iespēja iepazīties ar Krišnas godāšanas reliģijas vērtībām un dzīves principiem. Nav noslēpums, ka krišnaītu ticībā sieviete nedrīkst strādāt, jo tās galvenā dzīves misija un uzdevums ir rūpēties par saticīgu ģimenes dzīvi.

Nu Linda ir gatava šo uzstādījumu lauzt, atverot savu mājas kafejnīcu, kurā pati arī iecerējusi darboties. Lindas lēmums nebūt nebūs vienīgais sarežģītais pārbaudījums Kuģu ģimenē. Kuģi ar kemperi nolēmuši doties uz islāmticīgo Bosniju, kur Uģis vēlas sludināt Krišnas apziņu.

"Ģimene burkā" jaunajai sezonai pievienosies arī jauni personāži - līdzās jau pazīstamajai Graudiņu ģimenei pievienosies Janiševu ģimene, kurā aug divi bērni, kā arī Poļiško ģimene, kurā aug trīs bērni.

Poļisko ģimene
Poļisko ģimene Foto: publicitātes

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka šajā sezonā Agrita Bindre ar ģimenes ikdienas gaitas raidījumā netiks atspoguļotas. Pēc Bindru ģimenes lēmumu atstāt mīluli Mailo jaunajiem saimniekiem, kas izraisīja plašu sabiedrības rezonansi, kanāls 360TV lēma pārtraukt sadarbību ar Bindru ģimeni.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu