Otrdienas horoskops: 29. augusts

Foto: Unplash

Horoskops otrdienai, 29. augustam.

AUNS

Krāsaina diena – dažādas tikšanās, intriģējoši piedāvājumi. Bez apdoma avantūrās nemeties, bet, ja visu esi aprēķinājis, tad jādodas uz priekšu. Iespējams, varēsi palielināt ienākumus.

VĒRSIS

Laba diena, lai rakstītu koncepcijas, domātu ar jauniem projektiem, veidotu budžetu kādai lietišķai idejai vai mainītu darbu. Strādāsi aizrautīgi un iedvesmosi kolēģus.

DVĪŅI

Tici saviem spēkiem un zināšanām. Ja šķiet, ka nezini kaut ko, tad - mācīties nekad nav par vēlu: vienalga, cik gadu un kādi diplomi jau iegūti. Ja vien ir vēlēšanās un pacietība.

VĒZIS

Iespējams interesants karjeras piedāvājums vai oriģināla, bet realizējama biznesa ideja. Tiesa, rūpīgi jāizrēķina vai darbiem ir atdeve materiālā izteiksmē.

LAUVA

Varbūt darba lietās kaut kas jāmaina. Lai profesionālajā jomā būtu panākumi, svarīgas plašākas zināšanas. Piesakies kursos vai sāc studijas, prāts atvērts visam jaunajam.

JAUNAVA

Ar prieku pieņemsi dažādas pārmaiņas. Ir labas iespējas parādīt savu profesionalitāti. Vari mainīt darbu, atrast vietu, kur labāki nosacījumi un lielāks atalgojums.

SVARI

Ja tev piedāvā uzņemties papildus pienākumus, tad nekautrējies runāt par samaksu. Kādu reizi izpalīdzēt var, taču tas nedrīkst pārvērsties par normu.

SKORPIONS

Ļoti ražīga diena - jāķeras klāt pie darbiem, kam pagaidām vēl bijušas tikai aptuvenas aprises. Izdosies arī sakārtot kādus svarīgus lietišķos jautājumus.

STRĒLNIEKS

Būs daudz ikdienas pienākumu, bet ļoti var gadīties, ka atrodi vēl nebijušus risinājumus, kā darba procesus paātrināt un kaut ko uzlabot. Prieks pašam un kolēģiem.

MEŽĀZIS

Ar sirdi un dvēseli būsi iekšā darba pienākumos. Ir labs laiks ienākumu palielināšanai, taču atceries, ka visu pasaules naudu nenopelnīt. Vakarā atpūties un palutini sevi.

ŪDENSVĪRS

Sevišķi uzmanīgam jābūt juridiskajās lietās. Tas attiecas gan uz darba vai biznesa līgumiem, kā arī uz norunām. Iestādēs kārtojamos jautājumus patlaban labāk nekustināt, jo iespējamas neskaidrības.

ZIVIS

Tu proti veidot kontaktus, labi saprasties ar cilvēkiem un sadraudzēties. Cita starpā kāda jauna pazīšanās var izrādīties ļoti noderīga. Sekmīga darījumu partneru izvēle būs kā panākumu ķīla.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu