TV šovu zvaigzne Vita Taube gadiem krāpjas un ir parādā tūkstošus. Darbību turpina joprojām (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: TV3 publicitātes foto

Santa Lubgāne ir aktīva mamma, kura ar bērniem labprāt apmeklē dažādus pasākumus. Viens no tiem bija plānots 26. un 27. augustā – "Mātes un meitas diena pludmalē" Jūrmalā. Pasākumu organizē SIA "Studija ballītēm". Aptuveni 35 sievietes un 40 bērni ieradās uz mammu–meitu pasākumu, taču piedzīvoja klaju krāpšanu. SIA darbojas TV šovu zvaigzne Vita Taube, kura jau gadiem ilgi veic līdzīgas krāpniecības shēmas

Kādā vēlā vakara stundā pirms plānotā pasākuma Santu mācis bezmiegs, un viņa nolēma pameklēt vairāk informācijas par "Studiju ballītēm" un tās vadītāju Vitu Taubi.

"Šķita kaut kur redzēta sieviete. Salasījos tādu krējumu. Seriāls "Viņas melo labāk", "Lauku sēta", "Bez tabu", krāpniece! Kā lai aizmieg un ko teikt bērnam? Metu pie malas domas. Ar naivu cerību, ka viss būs labi un ar mani tā nenotiks."

Piedzīvojot šīs nejēdzības, mammas nekavējoties zvanīja Valsts policijai, kas arī ieradās viesnīcā "Daina", kur bija plānots pasākums. "Es nosūtīju Vitai video, kur redzama policija. Teicu, ka mēs viņu gaidām. Pēkšņi viņa palika aktīva, atbildēja uz ziņām un pēc tam iznāca arī no numuriņa."

Kas viņa ir un kāpēc joprojām turpina savas mahinācijas? Lasi TVNET Grupas tiešsaistes žurnāla "Klik" rakstā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu