Apollo.lv – 23! Par cilvēku ziņās

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Škapars/TVNET GRUPA

Piektdien, 1. septembrī, medijam Apollo.lv apritēja 23 gadi.

"Mēs, Apollo.lv komanda, esam pateicīgi jums, mūsu lasītāji, par uzticību 23 gadu garumā un uzticēšanos, daloties ar saviem stāstiem. Tā bijusi mūsu galvenā motivācija un virzītājs, kas palīdzējis nonākt līdz mūsu kā medija identitātei – "Cilvēks ziņās".

No jūsu atsauksmēm mēs zinām, ka mūsu darbs var kādam palīdzēt risināt problēmas vai vienkārši nejusties vienam un atstumtam. Jūsu kritika un ierosinājumi ir mūsu attīstības dzinējspēks un palīdz mums kļūt labākiem katru dienu.

Par to, ka spējam diendienā piedāvāt aktuālu saturu, no sirds paldies Apollo.lv komandai – kolēģiem, kuri katru dienu ziņās ierauga cilvēku un iegulda savu darbu un enerģiju, veidojot saturu," saka "Apollo.lv" galvenā redaktore Kristīne Kravale.

Pēdējā gada laikā esam piedzīvojuši daudz – 2022. gada rudenī un ziemā vēstījām par valsts sociālās aprūpes centros mītošo senioru ikdienu projektā "Sociālā dzīve/nāve valsts sociālās aprūpes centrā". 

2023. gada janvāri sākām kopā ar Jēkabpils novada iedzīvotājiem, kurus skāra postoši plūdi. Ne vien vēstījām par šo faktu, bet arī paši devāmies uz Jēkabpili, runājām ar iedzīvotājiem par būtiskākajām aktuālajām problēmām un sarežģījumiem.

Visu gadu vēstījām par notikumiem Ukrainā, kur noziedzīgais Putina režīms sācis karu. Rakstījām par pašmāju traģēdijām, kas satrauca visu Latviju, – sekojām Jēkabpils slepkavas Leona Rusiņa meklēšanai, noslepkavotās Justīnes lietas izmeklēšanai un citiem dramatiskiem atgadījumiem.

Maijs bija notikumiem piesātināts – vispirms 4. maijā godinājām Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu, 28., 29. maijā gavilējām un joprojām līksmojam par Latvijas hokeja izlases vēsturisko un leģendāro panākumu – pirmo reizi izcīnīt bronzas medaļas Pasaules čempionātā hokejā. Tas bija skaisti, vienreizēji un neaizmirstami – gaviles un visdažādākās emocijas diendienā pēc katras spēles, desmitiem tūkstošu tautiešu pie Brīvības pieminekļa. Par to visu gan vēstījām, gan piedzīvojām paši. Tagad turam īkšķus par mūsu basketbolistiem Pasaules kausā.

Vasara bija tik dažāda – tā mūs lutināja ar lieliskiem laikapstākļiem un arī nepatīkami pārsteidza ar dabas untumiem – lielgraudu krusu un pamatīgiem postījumiem.

Atbalstot dažādību un iekļaujošu sabiedrību, ar kolēģiem jūnijā kopā gājām praidā un digitālā vidē publicējām Inetas Lipšas grāmatu "LGBTI vēsture Latvijā pēdējos 100 gados".

Jūlijā kopā piedzīvojām Latvijas jaunā Valsts prezidenta Edgara Rinkēviča inaugurāciju un Dziesmu un deju svētkus. Tautastērpi, aizkulises, priekšnesumi, iedzīvotāju emocijas, daile un radošums. Varam būt lepni, ka dzīvojam Latvijā!

Augustā kopā ar TVNET GRUPAS vasaras skolas #MediaMakers dalībniekiem meklējām atbildes uz jautājumiem, kā top ziņas, kāda ir žurnālista ikdiena, vai TikTok izkonkurē tradicionālos medijus, kāda ir atšķirība starp populāru influenceri un TVNET GRUPAS žurnālistu, kas slēpjas aiz kara dokumentālista darba, kāpēc par žurnālistiku jāmaksā. 

Augustā un septembrī mūsu sporta nodaļas žurnālists Matīss Kleinbergs vēsta no Džakartas Indonēzijā, kur pašlaik Latvijas izlase piedalās Pasaules kausā basketbolā. Cieši turam īkšķus par mūsu basketbolistiem tagad!

Pavisam drīz – vairāki jauni projekti: "Kaifa cena", "Raganu medības" un "Nozieguma vieta". 

Sirsnīgi sveicam arī TVNET kolēģus 23. dzimšanas dienā!

TVNET GRUPAs komanda.
TVNET GRUPAs komanda. Foto: TVNET GRUPA
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu