"Bija naids no visām pusēm." Elīna Didrihsone komentē incidentu ar bāriņtiesu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes, Ekrānuzņēmums, Apollo.lv kolāža

Pretrunīgi vērtētā influencere un apģērbu tirgone Elīna Didrihsone šovā "Slavenības. Bez filtra" stāsta par nesen notikušo incidentu ar bāriņtiesu, kur kāds bija iesniedzis sūdzību par Elīnu.

Didrihsone ik dienu sociālo tīklu lietotājiem ļauj ieskatīties savās ikdienas gaitās, nekautrējoties dalīties arī ar privātiem dzīves notikumiem, ieskaitot mazā dēliņa Džeisona dzīvi. Didrihsones vārds izskanējis vairākos skandālos, kas guvuši plašu rezonansi sabiedrībā. Par iemeslu bija sabiedrības bažas par dēla Džeisona veselību, viņas kā autovadītājas paradumi, un vēl.

Elīna ne reizi vien teikusi, ka neuzskata, ka dara kaut ko sliktu, un joprojām nesaprot naida iemeslus.

"Es nezinu, kā man izdodas to cilvēku negatīvismu izvilkt ārā, bet tas nekad nav bijis plānots, bieži ir bijis naids par iemesliem, ko es nesaprotu. Piemēram par Džeisonu, likās, ka gribam rādīt dēlu, parādījām pirmos viņa apvēlienus, kā viņš sāk rāpot, un atkal bija naids no visām pusēm."

Šī gada sākumā Didrihsonu pāris nonāca sociālā dienesta un bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas redzeslokā publiskotā video ar dēlu dēļ. 

Influencere sava "Instagram" profila īsajos stāstiņos publicēja video, kurā redzams, kā viņas tobrīd teju piecus mēnešus vecais dēliņš Džeisons sēž gultā, taču nevar noturēt līdzsvaru un nogāžas uz segas. Šāda darbība ir veikta vismaz četras reizes, spriežot pēc publicētā video.

Elīna video publicējusi, jo uzskatījusi, ka tas ir mīlīgs, un pat iedomāties nevarēja, kas sekos pēc tam.

"Man piebira simtiem komentāru sešu minūšu laikā, ka mēs esam bezatbildīgi!" Pēc saņemtajiem komentāriem jaunā māmiņa uzreiz video izdzēsusi, bet tas nemainīja faktu, ka abiem ar vīru Nauri bija jādodas uz bāriņtiesu skaidroties.

"Viņi nedrīkst nereaģēt, to es sapratu. Viņi mūs satika, aprunājās, un es viņiem teicu,

ja par šādiem notikumiem mūs visu laiku sauks, tad es sēdēšu pie jums katru nedēļu," tā par esošo situāciju bāriņtiesas pārstāvjiem teica Elīna, atzīstot, ka cilvēki mēdz būt ļauni.

Viņa pateicas iestādes darbiniekiem par laipno attieksmi un ļoti cer, ka vairs nevajadzēs viesoties pie viņiem.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Didrihsones vārds izskanējis vairākos skandālos, kas guvuši plašu rezonansi sabiedrībā. Viņa vairākkārt nonākusi gan Patērētāju tiesību aizsardzības centra (PTAC), gan Valsts ieņēmumu dienesta (VID) redzeslokā, gan abi ar vīru Nauri nonākuši sociālā dienesta un bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas redzeslokā.

Plaši apspriesti arī Elīnas kā autovadītājas paradumi, neaizsprādzējot drošības jostu, kā arī jau pieminētie video ar dēlu, kas raisīja plašu sabiedrības rezonansi.

Didrihsone saņēmusi aizrādījumus arī par mirkļbirkas #reklāma nelietošanu sociālajā tīklā "Instagram", kurā aktīvi reklamē apģērbus. Ik pa laikam parādās arī citas sūdzības - piemēram, vairākas sievietes apgalvo, ka apģērba iegādes brīdī viņām lūgts maksāt skaidrā naudā un netiek izsniegts čeks. Sūdzības ir arī par preču atgriešanas sistēmu.

Didrihsone pērn piedalījās arī Aināra Šlesera dibinātās politiskās partijas "Latvija pirmajā vietā" dibināšanā un uzstājās ar 29. kārtas numuru. Didrihsone ar vīru Nauri ir reliģiskās organizācijas "Prieka vēsts" locekļi un nereti redzami tās rīkotajos pasākumos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu