"Labprāt gribētu ar viņu aiziet uz randiņu." "Lauku sētā" pirmās simpātijas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Iemīļotais realitātes šovs "Lauku sēta" rit pilnā sparā. Jau otro sezonu dalībniekiem ir iespēja "nolaist tvaiku" "dusmu būdā", kas skatītājiem ļauj viņus iepazīt no citas šķautnes. "Dusmu būdas" pirmajā sērijā atklājas, ka Agnese noskatījusi dalībnieku Matīsu.

"Dusmu būdā" tradicionāli spēles dalībnieki var pastāstīt, kas uz sirds, pasūdzēties par notikumiem saimniecībā. Turklāt šosezon "sirsniņmājai" pievienojusies jauna dekorācija – "baumu kaste".

"Lauku sētā" gaisā virmo ne tikai pirmās intrigas, bet arī pirmās simpātijas. Dalībnieki sākuši klačoties, ka Agnesei iepaticies ventspilnieks Matīss.

"Izskatās, ka "Lauku sētā" būs jauns pāris. Sētas simpātiskais dalībnieks Matīss ir iepaticies Agnesei," kāds anonīmi rakstījis vēstulē.

Agnese atklāja, ka tās nav baumas, bet balta patiesība: "Viņš ir simpātisks, spēcīgs, pieklājīgs. Jā, man patīk Matīss. Ir, ir simpātijas. Matīss ir mazliet iekritis manā sirsniņā. Un es labprāt gribētu ar viņu aiziet uz randiņu," atklāta ir Agnese.

Arī Matīss komentējis šo situāciju: "Šarms dara savu. Sievietes nedrīkst atraidīt, īpaši "Lauku sētā". Protams, viens no maniem plāniem būtu sadraudzēties ar jaunajām meitenēm Agnesi, Alisi un Arīnu, kas jau ir procesā. Agnese ir tikai pirmais upuris," saka Matīss.

Kā jau jubilejas sezonai pienākas, neiztikt bez negaidītiem pārsteigumiem. Viens no tiem – katram dalībniekam jau pašā "Lauku sētas" sākumā bija iespēja pietuvoties lielajam finālam, iegūstot savā īpašumā kādu no atslēgām, ar kuru finālā mēģināt atvērt uzvarētāja lādi, ja vien būs izdevies līdz finālam nokļūt.

Vairāk skaties video!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu