"Bayer" pagarina līgumu ar Pasaules kausa ieguvēju Palasiosu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Eksekjels Palasioss.
Eksekjels Palasioss. Foto: AFP/SCANPIX

Vācijas futbola bundeslīgas klubs Leverkūzenes "Bayer" līdz 2028. gadam ir pagarinājis līgumu ar Pasaules kausa ieguvēju argentīnieti Eksekjelu Palasiosu, 26. septembrī paziņoja bundeslīgas klubs.

Līgums pagarināts uz trim gadiem.

24 gadus vecais Argentīnas pussargs Palasioss Leverkūzenē no Buenosairesas "River Plate" ieradās 2020.gadā un ir kļuvis par nozīmīgu Vācijas komandas spēlētāju.

"Palasioss ir pierādījis sevi kā neticami svarīgu spēlētāju. Tas, ka viņš bija svarīgs Argentīnas komandas dalībnieks Pasaules kausā Katarā, izceļ viņu kā komandas spēlētāju un individualitāti," sacīja Leverkūzenes kluba sporta rīkotājdirektors Simons Rolfess. "Mēs esam pārliecināti, ka viņš nākotnē var uzņemties vēl svarīgāku lomu."

"Klubs ir izpildījis visu, ko solīja, kad parakstīju līgumu. Es tiešām jūtos kā mājās un esmu varējis turpināt attīstīties kā spēlētājs. Un "Bayer" kluba lieliskā reputācija ir nodrošinājusi, ka Argentīnas izlase vienmēr ar mani ir rēķinājusies," saka futbolists.

Leverkūzenes klubs pēc laba sezonas sākuma ar četrām uzvarām un neizšķirtu bundeslīgā ieņem otro vietu, priekšā palaižot vien Minhenes "Bayern", kam arī ir 13 punkti.

Nākamo reizi laukumā "Bayer" dosies sestdien, kas viesos tiksies ar šīs sezonas vājāko klubu "Mainz".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu