"American Airlines" stjuarte atrasta mirusi ar aizbāztu muti savā viesnīcas istabā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Marriott" viesnīca.
"Marriott" viesnīca. Foto: JHVEPhoto/Shutterstock

Aviokompānijas "American Airlines" stjuarte atrasta mirusi "Marriott" viesnīcā Filadelfijas lidostā. 66 gadus veco sievieti, kuras vārds vēl netiek atklāts, viesnīcas darbinieki atrada mirušu pirmdien neilgi pirms plkst. 23, ziņo ārvalstu mediji.

Filadelfijas lidostas "Marriott" viesnīca ir tieši savienota ar Filadelfijas Starptautisko lidostu.

Izmeklētāji ABC vietējai filiālei "Action News" sacīja, ka nekas neliecina par kādas citas personas ienākšanu istabā vai sievietes pretošanos. Istabā arī netika atrasts nekas, kas varētu tikt uzskatīts par nozieguma ieroci.

Liecībās ziņots, ka sievietes līķis tika atrasts ar aizbāztu muti. Stjuartes mutē esot bijis kāds auduma gabals, iespējams, zeķe.

Turklāt sievietei bija paredzēts izrakstīties no viesnīcas divas dienas pirms traģiskā atklājuma.

Izmeklētāji nāves gadījumu nosaukuši par "aizdomīgu", taču nāves cēlonis vēl nav noskaidrots.

Filadelfijas policijas galvenais inspektors Skots Smols telekanālam NBC10 sacīja, ka sievietes nāve, visticamāk, bijusi "pēkšņa".

"Visi joprojām cenšas noskaidrot, kas noticis un kāpēc viņas kolēģi viņu vienkārši atstāja viesnīcā," aģentūrai "PEOPLE" pastāstīja avots, kurš strādā par "American Airlines" stjuarti, norādot, ka sievietes apkalpes kolēģi atrodas Losandželosā.

"Šobrīd daudz neskaidru detaļu un jautājumu," viņi piebilda.

Izmeklētāji arī atklājuši, ka sievietes viesnīcas numurā tika atrastas "vairākas" aizzīmogotas pudeles ar recepšu zālēm, norāda "FOX".

Šobrīd tiek gaidīti autopsijas rezultāti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu