Gulbis pēc "TTT Rīga" netikšanas Eirolīgā: Mums vēl pietrūkst pieredzes

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mārtiņš Gulbis
Mārtiņš Gulbis Foto: FIBA.com

"TTT Rīga" basketbolistes vēl nav pietiekami pieredzējušas un nosvērtas, lai spētu uzvarēt tādās saspringtās spēlēs, trešdien pēc zaudējuma Rumānijas vienībai "ACS Sepsi-SIC" FIBA Eirolīgas kvalifikācijā norādīja vienības galvenais treneris Mārtiņš Gulbis.

Jau vēstīts, ka "TTT Rīga" savā laukumā trešdien piekāpās ar 62:63 (14:12, 13:18, 12:16, 23:17), bet divu spēļu summā zaudēja rumānietēm ar 116:122.

"Mēs esam ārkārtīgi jauna komanda, un mums ir daudz ko mācīties un uzlabot," pēc spēles secināja Gulbis. "Komanda ne tuvu vēl nav parādījusi savu potenciālu. No daudzām spēlētājām es gribētu redzēt lielāku nekaunību un lielāku pienesumu komandai."

Komandas galvenais treneris arī sacīja, ka brīžiem trūcis nosvērtības, jo rīdzinieces pie pretinieču groza izcīnīja 17 atlēkušās bumbas, pretinieces pieļāvušas arī 29 kļūdas, taču to neizdevās ievirzīt labvēlīgā gultnē.

"Tā visiem mums bija lieliska pieredze - pēc gada atgriezties augstākajā līmenī," komandas mājaslapā citēts Gulbis. "Protams, ka ir sāpīgi, bet no katrām sāpēm ir jāmācās. Jābūt daudz drosmīgākiem, daudz vienotākiem un jādodas uz priekšu!"

"ACS Sepsi-SIC" pēc panākuma iekļuva Eirolīgas pamatturnīrā, kur A apakšgrupā spēlēs ar Stambulas "Fenerbahce" (Turcija), Skio "Famila" (Itālija), "Valencia" (Spānija), Vilērbānas ASVEL (Francija), Ļubļinas AZS UMCS (Polija), Saragosas "Casademont" (Spānija) un MIškolcas DTVK no Ungārijas, bet "TTT Rīga" sezonu turpinās Eirokausā.

Pagājušajā sezonā "TTT Rīga" Eirolīgā nespēlēja, taču ieņēma pirmo vietu Baltijas Sieviešu basketbola līgā (BSBL) un Latvijas čempionātā, bet par Eirolīgas čempionēm kļuva Stambulas "Fenerbahce" basketbolistes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu