Vīrietis ASV uz beisbola spēli ierodas ar savu mājdzīvnieku aligatoru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Howard Eskin/"X"

Kādam vīrietim Filadelfijas štatā ASV aizliegts ierasties beisbola spēlē, jo viņš uz pasāukumu ieradies ar savu aligatoru, kas viņam sniedzot emocionālo atbalstu, ziņo izdevums "Insider".

Amerikāņu sporta žurnālists Hovards Eskins plēsoņu pamanīja pie sporta stadiona, par ko ziņoja sociālo tīklu platformā "X" ("Twitter").

Vietējie mediji noskaidroja, ka aligatora vārds ir Vollijs un viņš saimniekam Džoijam Hennijam sniedzot emocionālo atbalstu. 

Filadelfijā saskaņā ar likumiem ir atļauts turēt aligatorus kā mājdzīvniekus, taču "Citizens Bank Park" stadiona noteikumi ar to iet pretrunā. "Atļaujam tikai suņu pavadoņus, dienesta dzīvniekus vai dienesta dzīvniekus, kas iet apmācības. Citiem dzīvniekiem ieeja liegta," ziņots stadiona mājaslapā.

2022. gada augustā Vollija saimnieks Hennijs "The Washington Post" žurnālistiem norādīja, ka aligatoru bieži apskaujot un ar to guļot vienā gultā. Vollijam "Instagram" un "TikTok" platformās ir vairāki tūkstoši sekotāju. 

@wallythealligator Some days are just a walk in the park!#WallyGatorESA ♬ Little Bitty Pretty One - Thurston Harris

Vollijs par daļu no Hennija dzīves kļuva pirms septiņiem gadiem. Vīrietis iepriekš strādājis ar reptiļiem, un norādījis, ka Vollijs būtiski atšķiras no citiem aligatoriem. "Viņš neizrāda dusmas un nav agresīvs - kopš ķeršanas ne reizi tāds nav bijis. Nesaprotam, kādēļ."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu