Pieci sarkanie karogi, kurus nevajadzētu ignorēt pirmajos randiņos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: George Rudy/Shutterstock

Attiecību koučs ir atklājis piecus agrīnus sarkanos karogus randiņos, kurus, viņaprāt, nekad nevajadzētu ignorēt.

Džeikobs Lūkass no Lielbritānijas ir koučs, kurš strādā ar klientiem, palīdzot uzlabot viņu mīlas dzīvi. Vīrietis apgalvo, ka ir “palīdzējis miljoniem cilvēku iegūt tādu mīlas dzīvi, kādu viņi vienmēr ir vēlējušies”.

Papildus tiešajam darbam ar klientiem viņš publicē saturu arī vietnē “TikTok” saviem 767 tūkstošiem sekotāju. Viņš ir arī sarakstījis grāmatu par randiņiem.

Nesen publicētā videoklipā viņš izklāstīja piecas lietas, ko cilvēki mēdz darīt pirmajos randiņos, apgalvojot, ka tie ir sarkanie karogi, kurus nedrīkst ignorēt.

To vidū ir žēluma izraisīšana pret sevi, kā arī savu bijušo partneru aprunāšana agrīnā iepazīšanās posmā.

“Es esmu profesionāls attiecību un randiņu koučs. Un šīs zīmes nekad nevajadzētu ignorēt, sākot tikties ar jaunu vīrieti. Pirmkārt, viņi jums izstāstīs visus savus dzīves noslēpumus un liks pret sevi izjust žēlumu,” norādīja Lūkass.

Paskaidrojot, kāpēc tā ir slikta zīme, vīrietis bilda, ka cilvēki, kuri ir pārdzīvojuši patiesi grūtus laikus, ļoti reti dalīsies stāstos par tiem ar cilvēkiem, kurus tikko satikuši.

Viņš atzīmēja ka tad, ja cilvēki pārāk agri attiecību iepazīšanās posmā dalās ar šāda veida informāciju, viņi bieži vien skatās, kā uz to tiek reaģēts. “Un, ja viņi saņems tādu reakciju, kādu meklē, tad domās, ka var ar jums viegli manipulēt.”

Otrs brīdinājuma signāls attiecas uz to, ka vīrietis randiņos aprunā savas bijušās partneres.

“Tas ir sarkanais karogs, ja viņš savu bijušo sauc par traku, visā vaino viņu vai pārlieku dalās detaļās par viņu attiecībām, ja ir tikko saticis jaunu sievieti.

Tas liecina, ka viņš ir sociāli neaudzināts, jo viņam būtu jāzina, ka jūs nevēlaties runāt par viņa iepriekšējām attiecībām, tikko iepazīstoties.”

Pārejot pie nākamā punkta, iepazīšanās eksperts saka: “Trešais, viņš ir neizlēmīgs. Jums nāksies plānot visus randiņus, kas tālāk nozīmēs pieņemt visus lielos lēmumus, jo šī persona nevar pieņemt lēmumu ne par ko!”

Ceturtā lieta, no kā jāuzmanās, esot vīrieša draugu aprunāšana. “Viņš ir tas, kurš pats no savas gribas izvēlas pavadīt laiku kopā ar šiem cilvēkiem. Un, ja viņš tos sauc par idiotiem, deviņos no 10 gadījumiem viņš pats būs idiots – tāds tādu atrod.”

Piektā lieta neesot kaut kas tāds, ko var pamanīt, bet gan īpašība, kuras vīrietim trūkst.

“Ja jūs esat atvērta personība un vēlaties augt kā cilvēks, jums ir ambīcijas, bet sākat satikties ar vīrieti, kuram nav šīs iezīmes, jums kā pārim neveiksies. Jums būs kopā jāaug vai arī jāšķiras,” skaidroja Lūkass.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu