Maligina atzīst, ka ir biseksuāla: Pirmoreiz dzīvē es atļaujos būt, kāda esmu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Elīna Maligina.
Elīna Maligina. Foto: Instagram/elina_maligina

Māksliniece Elīna Maligina šovasar paziņoja, ka šķīrusi savu trešo laulību ar animācijas filmu režisoru Reini Kalnaelli. Viņa ļoti atklātā intervijā izdevumam "Santa" pavēstīja ne vien, ka sākusi jaunas attiecības, bet atklāja arī to, ka ir biseksuāla. 

Saprotu, ka tu iemīlies jebkura dzimuma cilvēkā.

– Jā, esmu biseksuāla. Ceļā uz harmoniju, kad esi tam gatavs, Dievs atsūta īsto cilvēku. Un man ir mīlestība. Kas ir īsts, tas ir skaists, un tas padara pasauli labāku. Likās, ka tikai grāmatās tā raksta, bet tā ir noticis manā dzīvē. Kaut esmu izcīnījusi visus iespējamos cīniņus. Jau esmu vecumā, kad vairs nav spēka sevi norakt un visu laiku slēpties no pasaules.

Esmu izdarījusi visu, ko varu izdarīt, bet neesmu gatava aiziet postā tāpēc, ka nevaru justies laimīga. No tāda stresa biju sabeigusi veselību. Visgrūtākais ir pateikt jā pašai sev.

Vai tu saproti, ka pirmoreiz dzīvē es atļaujos būt, kāda esmu? Smagās aizsargbruņas krīt. Kļūst viegli elpot.

Jau vēstīts, ka tikai pārus mēnešus pēc šķiršanās Elīna sākusi jaunas attiecības. "Esmu kopā ar personu, kas pastāvīgi Latvijā nedzīvo un kam nav latviešu sakņu," atklāja Elīna.

Savukārt sarunā ar RUS TVNET Elīna dalījās viedoklī par to, cik konservatīva ir Latvija LGBT+ jautājumos.

"Latvija ir Latvija. Mūsu valstij ir sava vēsture, tāpēc kaut kas notiek un nenotiek. Es netaisos nevienu vainot vai iedziļināties politikā, bet, ja jūs gribat zināt manas domas, man liekas, ka tas ir ļoti netaisni, ka cilvēki, kuri mīl viens otru, dzīvo visu mūžu kopā, un vienam no viņiem ir jāaiziet, mīļotais cilvēks nevar ieiet palātā, jo viņi viens otram nekas neskaitās. Es vienkārši redzu cilvēku aizvainojumu, jo tas noticis ar maniem paziņām, draugiem. Es par to ļoti pārdzīvoju."

Vairāk lasiet izdevuma "Santa" oktobra numurā!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu