Tallinā mīklaini pazūd suns. Aizdomās par suņa nolaupīšanu tiek meklēts vīrietis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pazudusī Šarlote
Pazudusī Šarlote Foto: Postimees

Trešdienas, 4. oktobra, vakarā Tallinā pazuda veca Džeka Rasela šķirnes kucīte vārdā Šarlote. Šobrīd tiek lēsts, ka viņu nolaupījis kāds jauns vīrietis. Brīvprātīgie, kas piedalās meklēšanā, cenšas noskaidrot vīrieša identitāti, lai dzīvnieku atgrieztu mājās, ziņo "Postimees".

Veicot meklēšanu, izvietojot paziņojumus par meklēšanu gan uz ielām, gan sociālajos tīklos, izvaicājot vietējos iedzīvotājus, izdevies konstatēt, ka suni varētu būt aiznesis kāds vīrietis, kura identitāte pagaidām nav noskaidrota. 

Kā vēlāk noskaidrots, vīrietis, kurš atrada suni, trešdienas, 4.oktobra, vakarā netālu esošajā veikalā sunim iegādājās kaklasiksnu un pavadu.

Kā vēsta veikala apmeklētāji, viņš stāstījis, ka suni atradis, bet dienu vēlāk viņš pārdevējiem pastāstījis, ka suni nogādājis patversmē un nodevis ārstiem, jo ​​suns nejūtoties labi.

Brīvprātīgie apzvanīja visas Tallinas patversmes, taču nevienā no tām Šarlote neatradās. Suņa meklētāji izvietojuši paziņojumus ar lūgumu šim vīrieti sazināties ar suņa saimnieku vai citu kontaktpersonu.

"Pret šo personu netiks izvirzītas nekādas apsūdzības, lūdzu, esiet saprotoši," apliecina Šarlotes meklēšanā iesaistītie.

9. oktobrī suņa saimnieks vērsās policijā, lai tā varētu oficiāli strādāt ar videonovērošanas kamerām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu