Piedzīvojumu mednieks Valdis Vītoliņš pastāsta par jaunu Latvijas iepazīšanas izaicinājumu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Foto no privātā arhīva

Vai tev šķiet, ka pietiekami labi pazīsti Latviju? "Latvijas izaicinājuma" autors un pasaules piedzīvojumu mednieks Valdis Vītoliņš teiks, ka ne. Sarunā ar TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālu "Klik" Valdis pastāstīja par pavisam jaunu Latvijas iepazīšanas izaicinājumu, kurā ikvienam ir iespēja nokļūt Latvijas ekstremālajos un īpašajos punktos.

"Arī Latvijā ir daudz aizraujošu un pārsteidzošu vietu, kur, visticamāk, lielākā daļa cilvēku nav bijuši. Mēs runājam par Latvijas ekstremālākajiem punktiem; cilvēkiem ir iespēja doties tur, kur sākas garākā upe, tur, kur ir Latvijas smaguma un ģeogrāfiskais centrs, tur, kur ir dziļākā ala un platākais ūdenskritums, un augstākais koks," izaicinājumā dod ieskatu Valdis.

"Tā ir iespēja ne tikai iepazīt Latvijas ekstremālākos punktus, bet arī cīnīties par ceļazīmi misijai uz Arktiku.

Dažas no šīm vietām ir absolūti cilvēku neskartas. Mēs gribam, lai arī Latvijā izaicinājums sākas tad, kad esi gatavs iziet no mājas. Nav jābrauc uz otru pasaules malu. Piedzīvojumi ir mums visapkārt," doties dabā mudina Valdis.

Lūgts paskaidrot sīkāk, Valdis teic: "Ir deviņi etapi, kuros mēs vedam uz dažādiem Latvijas ekstremāliem punktiem. Būs jāiet kājām, jābrauc gan ar velosipēdu, gan automašīnu, gan supu, laivu vai kādu citu ūdens transportu. Katrs no šiem piedzīvojumiem ir atšķirīgs, ar atšķirīgiem uzdevumiem. Tas, kas visus posmus paveiks pirmais, iegūs dāvanu - piedzīvojumu Marokā. Un kādam no dalībniekiem mēs piedāvāsim arī ceļazīmi Arktikas misijai 2024. gadā."

Lai pretendētu uz ceļazīmi Artikas misijai, ir jāveic vismaz viens no deviņiem izaicinājuma posmiem. Jo vairāk posmu paveikti, jo lielāka varbūtība kļūt par veiksminieku, kurš iegūs Arktikas ceļazīmi.

Pilnu interviju ar Valdi par piedzīvojumiem un to, kā viņš pēc 30 sāka jaunu dzīvi, lasiet TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālā "Klik".

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu