Palestīnā buldozers iznīcina picēriju, kuras reklāmā attēlota izraēliešu ķīlniece

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: OSINTdefender/"X"

Izraēliešu buldozers Palestīnas autonomajā teritorijā Rietumkrastā iznīcinājis kādu picēriju, kas vienā no savām reklāmām izmantojusi "Hamas" sagūstītas izraēliešu sirmgalves attēlu, ziņo ASV izdevums "Insider", atsaucoties uz "The Telegraph" ievākto informāciju. 

Minētajā reklāmā sieviete attēlota līdzās picas attēlam. Attēlam pievienots teksts, kas piedāvā atlaidi "ģimenes izmēra" picai. Vēlāk video fiksēts, kā Izraēlas buldozers iznīcina picērijas "Eifeļa beķereja un lielveikals" skatlogu.

Izraēlas armijas komandieris arī pavēlējis restorāna slēgšanu uz pieciem mēnešiem par terorisma atbalstīšanu. Picērija platformā "Facebook" vēlāk publicējusi atvainošanos. "Mēs ļoti atvainojamies par augšupielādēto bildi. Protams, mēs par to nezinājām," teikts ierakstā.

Restorāna īpašnieks ir arestēts. 

Attēlotā sirmgalve ir viena no 150 ķīlniekiem, kas turēti "Hamas" teroristu gūstā. Viņa pārdzīvojusi nacistiskās Vācijas īstenoto holokaustu. 

Neilgi pēc viņas sagūstīšanas internetā izplatījies video, kurā viņa redzama ar automātisko ieroci klēpī. Viņai blakus sež maskēts kaujinieks. 

sds

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu