FOTO Baiba Sipeniece-Gavare pilnā krāšņumā parāda slaido augumu (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Ne viens vien pamanījis TV personības un radio "Star FM" balss Baibas Sipenieces-Gavares vizuālās izmaiņas. Viņa krietni novājējusi un kādā no "Instagram" īsajiem stāstiņiem publiskoja foto, kurā slaido augumu var redzēt visā krāšņumā.

Lūk, Baibas smaga darba augļi!

Foto: baiba.sipeniecegavare/Instagram

Jau vēstījām, ka Baiba nesen devās aizraujošā piedzīvojumā, pievarot 120 km garu distanci nepilnas nedēļas laikā. Šis piedzīvojums vainagojās ne vien ar pozitīvām emocijām, bet arī ar izmaiņām ārējā izskatā.

Runājot par vizuālajām pārmaiņām, Baiba nesenā intervijā noteica, ka tam viņas acīs patiesībā neesot nekādas nozīmes. "Viss momentā var atnākt atpakaļ."

Viņa uzsvēra, ka daudz svarīgāka ir ticība sev. "Pirms pārgājiena kārtīgi iestaigāju apavus un gāju pie treneres, lai uztrenētu muskuļus. Kad pateicu, uz ko esmu parakstījusies, trenere ievilka elpu, izelpoja un teica: "Tu to varēsi!" To pašu pateica arī mans vīrs, bet bija arī tādi, kas šaubījās. Tāpēc ļoti svarīgi ir tas, kā līdzcilvēki pret tevi izturas, kad gribi pieņemt svarīgu dzīves lēmumu," sprieda Baiba.

Jau vēstīts, ka minētais piedzīvojums tiks atspoguļots raidījumā "Ārpus zonas: polārais loks", kas pie skatītājiem nonāks vien nākamā gada pirmajā pusē.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu