"Volstrītas vilka" bijusī sieva atklāj pazīmes, kas liecina par partnera neuzticību (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video/ Tero Vesalainen/ Shutterstock

Īstā “Volstrītas vilka” Džordana Belforta sieva Nadīna Makalūzo, kuru filmā ataino Margota Robija, atklājusi sarkano karogu, kas varētu liecināt, ka partnerim ir sānsolis.

Belforta bijusī sieva šobrīd strādā kā ģimenes terapeite, kā arī dalās ar saturu sociālajos tīklos. Attiecību eksperte pati apgalvo, ka palīdz “sievietēm pamest vardarbīgas attiecības”. Vietnē “TikTok” viņa atklāja, kam jāpievērš uzmanība attiecībās.

“Sveiki, draugi! Es ļoti priecājos dalīties ar šo sarkano karogu, kas norāda, ka jūsu partneris varētu jūs krāpt. Vai esat pamanījuši, ka viņš kļūst dusmīgs un apgalvo, ka ģērbjaties pārāk seksīgi vai “ne tā”? Vai arī, kad sakāt, ka aizbrauksiet ar meitenēm uz nedēļas nogali atpūsties, viņš kļūst nikns? Vai kad vēlaties vienkārši doties ar draudzenēm kopīgās vakariņās, viņš kļūst privātīpašniecisks un greizsirdīgs? Tas ir sarkanais karogs, ka viņi paši nav uzticīgi.

Pirmais iemesls, kādēļ tā, - viņi vienkārši domā, ka visi ir līdzīgi un arī viņi tiek krāpti. Otrs iemesls ir mēģinājums novērsties pašiem no savas krāpnieciskās uzvedības.

Tātad, ja pamanāt šo privātīpašnieciskuma un greizsirdības sarkano karogu – mūciet!” pastāstīja Makalūzo.

@drnaelmft 🚩 Pay attention to this red flag! #drnae #drnadine #runlikehell #drnadinemacaluso #narcissist #toxicpartner #redflags #cheatingsigns #therapistsontiktok #therapytiktok #narcissisticbehavior #traumabondrecovery #traumabonding #runlikehell ♬ original sound - Dr. Nadine Macaluso

Vēl viena pazīme, par kuru jābūt piesardzīgam, esot “ārkārtīga greizsirdība”. Tas liecinot par to, ka partneris jūtas nedrošs un viņam ir zems pašvērtējums, kas var kaitēt attiecībām.

55 gadus vecā Makalūzo bija bēdīgi slavenā biržas brokera otrā sieva, un pāris bija precējies no 1991. līdz 2005. gadam.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu