"airBaltic" pārtrauc lidojumus uz Telavivu un no tās līdz nākamajam gadam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
airBaltic
airBaltic Foto: airBaltic

Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" paziņo, ka visi "airBaltic" lidojumi uz Telavivu un no tās tiek atcelti līdz 2024. gada 1. janvārim.

Lidsabiedrība uztur ciešus kontaktus ar valsts un starptautiskajām iestādēm, tādējādi uzņēmums saglabā elastību un ir gatavs nepieciešamības gadījumā pielāgot lidojumu grafiku.

"airBaltic" aicina visus ietekmētos pasažierus pārbaudīt savas rezervācijas lidsabiedrības mājaslapā, lai saņemtu atmaksu, vai arī sazināties ar "airBaltic" zvanu centru par citām iespējamām izmaiņām pa tālruni +371 6700 6006.

Kā ziņots, teroristiskais grupējums "Hamas" 7. oktobrī sarīkoja negaidītu uzbrukumu Izraēlai, kas ir ļaunākais Izraēlas 75 gadu vēsturē. Tajā līdz šim nogalināti 1200 cilvēku, kas lielākoties ir bijuši civiliedzīvotāji.

Jau ziņots, ka "airBaltic" šogad deviņos mēnešos, pēc aģentūras LETA aprēķiniem, pārvadājusi kopumā 3,447 miljonus pasažieru, kas ir par 40,6% vairāk nekā attiecīgajā periodā pērn.

"airBaltic" koncerna apgrozījums pagājušajā gadā bija 500,17 miljoni eiro, kas ir 2,5 reizes vairāk nekā 2021. gadā, bet kompānijas zaudējumi samazinājās 2,5 reizes - līdz 54,219 miljoniem eiro.

Latvijas valstij pieder 97,97% "airBaltic" akciju, bet finanšu investoram, Dānijas uzņēmējam Larsam Tūsenam piederošajam "Aircraft Leasing 1" - 2,03%.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu