Baisa slepkavība Rogovkā pirms astoņiem gadiem: cilvēks izkūpēja gaisā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Ku'ulei/Shutterstock/TVNET GRUPA/Midjourney

Par Latgales Piebalgu dēvētais Rogovkas ciems lepojas ar senu apgaismības vēsturi un slaveniem novadniekiem. Noziegumi te notiek reti, bet - kad notiek, tad visa Latvija šokā. Šogad visu Latviju satrieca mazās Justīnes Reinikovas pazušana un slepkavība. Bet pirms astoņiem gadiem Rogovkā notikusi vēl viena baisa, asiņaina slepkavība. Gandrīz neticams un tomēr šausminoši patiess stāsts, ko var lasīt tiešsaistes žurnālā "Klik".

Kā pagasta priekšniecei Nautrēnu apvienības pārvaldes vadītājai Līvijai Plavinskai zināmi visi tā laika notikumos ierautie – ieskaitot 70 galvu lopu ganāmpulku, ko pagasta priekšniece dabūjusi uz sava kakla: lai pašvaldība parūpējas! Latvijā, raugi, nav bijis precedenta, ko pašvaldībai darīt ar lopu fermu, kura īpašnieks un viņa ģimenes locekļi pēkšņi apcietināti par slepkavību!

Klausoties pagasta priekšnieces stāstā par notikumiem Rogovkā pirms astoņiem gadiem, liekas – kā filmā! Nāk prātā asiņainākie fragmenti no brāļu Koenu "Fargo"... Dažubrīd notikumi risinājušies pat traģikomiski. Taču atšķirībā no Holivudas pasakām Rogovkā notikušais ir tīra patiesība. Kā toreiz rakstīja prese, cilvēks izkūpēja gaisā vārda tiešā nozīmē. Vecāki zaudēja vienīgo dēlu. 

Par slepkavību un drausmīgā veidā paveikto līķa slēpšanu tika arestēti rogovkieši – māte un divi viņas vecākie dēli. Vairāk par baisajiem notikumiem Rogovkā pirms astoņiem gadiem lasiet tiešsaistes žurnālā "Klik".

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu