FOTO Viltības un negaidīts iznākums. "Lauku sētu" negaidīti pamet lielākais shēmotājs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Šovā "Lauku sētā" šonedēļ tika aizvadīta bišu nedēļa – dalībniekiem bija jāatjauno saimniecībā esošie bišu stropi un jāpārbauda, kāda situācija ir ar stropu iemītniekiem. Par darbu vadītāju tika iecelts Raivis, kurš bija apņēmības pilns šīs nedēļas lielo darbu paveikt godam.

Kā jau jubilejas sezonā pienākas, arī šajā nedēļā bija kāds negaidīts pavērsiens – šova vadītājs Jānis Rāzna "Lauku sētas" teritorijā paslēpa vairākas iespēju ripas un dalībnieki steigšus devās tās meklēt. Vislielākais entuziasms ripu meklēšanā bija novērojams Anitai, kura bija gatava nenogurstoši tās meklēt. Ar viltīgu plānu – sagatavot viltus iespēju ripas – talkā nāca Kristaps ar Matīsu, kuri sagatavoja un paslēpa saimniecībā pat veselas divas šādas ripas.

Liels strīds izcēlās starp Raivi un Jāni, brokastu laikā tas joprojām nerimās, tādēļ strīdā iesaistijās arī Kristaps ar Kasparu, kamēr Matīss diplomātiski visu vēroja no malas. Anita neiztur spriedzi un strīdu dēļ apraudas. Raivis, zinot, ka dalībnieki grib tikt no viņa vaļā, mēģina izveidot savu koalīciju.

Izbalsošanas šķūnī atklājās, ka daļa no dalībnieku atrastajām ripām nav īstas, tomēr uzreiz netika atklāts, kuras ir viltotas. Viena no divām neīstajām ripām bija nonākusi Anitas rokās, kas paredzēja piešķirt imunitāti diviem dalībniekiem. Anita piedāvāja dalībniekiem imunitāti apmaiņā pret atslēdziņām, kuras tai iedeva Raivis un Alise Emīlija. Tikai pēc tam atklājās, ka ripa nav īsta, tomēr atslēdziņas Anita varēja paturēt sev.

Par sliņķi saimniece šonedēļ pavisam negaidīti atzina Kristapu, bet čaklās titulu saņēma Inga. Dalībnieki, kā ierasts, uz izbalsoto sola sēdināja Raivi, kurš varēja izvēlēties uzdevumu. Raivis tradicionāli izvēlējās pupiņu šķirošanu un izrādījās pārāks par Kristapu, tāpēc lielākais šova shēmotājs bija spiests pamest šovu, par ko pārējie dalībnieki bija līdz asarām sarūgtināti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu