Šefpavāra Ilmāra Taņņa mīļotā beidzot atklāj romantisko bildinājuma stāstu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: ilona.liepina/Instagram

Slavenais šefpavārs Elmārs Tannis tikai nesen atklāja, ka bildinājis savu mīļoto. Nākamā gada jūlijā gaidāmas varenas kāzas. Nu Elmāra mīļotā atklāj, kā bildinājums izskanēja.

Elmāra mīļotā Ilona izdevumam "Privātā Dzīve" atklāj, ka skaisto notikumu piedzīvojusi jau šī gada sākumā. "Elmārs bildināja jau februārī – Visu mīlētāju dienā. Tovakar bijām restorānā, tad devāmies pastaigā līdz Kronvalda parkam, kur savulaik bija viens no mūsu pirmajiem randiņiem. Atminos, ka bija viena lieta, kas man šķita dīvaina jau restorānā, jo Elmāram bija mugursoma, kuru parasti viņš uz romantiskiem pasākumiem neņem.

Tikai parkā atklājās, ka tur viņš bija paslēpis sarkanu rožu pušķi, pie kura bija piestiprinājis mazu, skaistu kastīti ar gredzenu," atminas Ilona.

Viņa neslēpj, ka par bildināšanu apzināti publiski klusējusi. "Gribēju to paturēt noslēpumā – lai paliek kā īpašs notikums tikai mums diviem," norāda Ilona.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Tannis ar mīļoto iepazinies Līgatnē. Satikšanās bijusi pavisam nejauša, taču starp abiem uzreiz radušās simpātijas. Pēc tam sazinājušies sociālajos tīklos, bet nejauši saspiedies video zvans telefonā attiecības paātrinājis līdz klātienes randiņiem.

Šīs nebūs Elmāra pirmās kāzas. Iepriekš viņš bija precējies ar Ilzi Tanni, abu laulībā dzimuši trīs bērni.

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 31. oktobra numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu