Video "Canucks" hokejisti bez Blugera svin graujošu uzvaru NHL mačā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Vankūveras "Canucks", spēlējot bez savainotā Teodora Bļugera, ceturtdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē tika pie piektā panākuma pēdējos sešos mačos.

"Canucks" viesos ar 10:1 (4:0, 4:0, 2:1) sagrāva Sanhosē "Sharks", kas piedzīvoja desmito zaudējumu pēc kārtas.

Uzvarētāju rindās Kvinns Hjūzs izcēlās ar vieniem vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm, Broks Besers tika pie diviem vārtiem un rezultatīvas piespēles, Džonatans Taners Millers sakrāja trīs (1+2) rezultativitātes punktus, kamēr divas reizes pretinieku vārtsargu pārspēja Antonī Boviljē.

Vienīgos "Sharks" vārtus guva Fabians Seterlunds, izceļoties ar precīzu metienu vairākumā trešās trešdaļas izskaņā.

"Canucks" šosezon desmit spēlēs izcīnījusi 15 punktus un Rietumu konferencē ierindojas trešajā pozīcijā, bet Bļugers savainojuma dēļ vēl nav spēlējis.

Bļugers savainojumu guva 6. oktobra pārbaudes spēlē, kad bloķēja metienu, bet "Canucks" mājās ar 3:1 apspēlēja Kalgari "Flames", Latvijas uzbrucējam gūstot uzvaras vārtus. Divas dienas vēlāk Bļugers drīz pēc treniņa sākuma to pameta.

Nākamo spēli "Canucks" aizvadīs sestdien, kad savā laukumā uzņems Dalasas "Stars" hokejistus.

Elvis Merzļikins atvairīja 27 metienus un palīdzēja Kolumbusas "Blue Jackets" ar 4:2 uzvarēt Tampabejas "Lightning", Latvijas vārtsargam izpelnoties mača pirmās zvaigznes godu, kamēr Uvja Balinska pārstāvētā Floridas "Panthers" ar 2:0 pārspēja Detroitas "Red Wings".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu