Ņūkāsla aptur "Arsenal" nezaudēto spēļu sēriju premjerlīgā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: EPA/Scanpix

Ņūkāslas "United" 4. novembrī Anglijas futbola premjerlīgas 11. kārtas mačā pārspēja Londonas "Arsenal" un sagādāja pretiniekiem šosezon pirmo zaudējumu premjerlīgā.

"United" savā laukumā ar rezultātu 1:0 (0:0) uzvarēja "Arsenal" vienību, kas iepriekšējos desmit premjerlīgas mačos nebija zaudējusi.

Vienīgie vārti mačā tika gūti 64.minūtē, kad Žoelintons piespēlēja uz "Arsenal" vārtu priekšu, kur divcīņā pārāks izrādījās Antonijs Gordons, izvirzot vadībā Ņūkāslas vienību.

Vārtu guvums ilgi tika pārbaudīts video atkārtojumā, taču tiesneši nolēma, ka noteikumi netika pārkāpti un tas tika ieskaitīts.

"Arsenal", kas šonedēļ arī piekāpās Līgas kausa izcīņas ceturtajā kārtā, iepriekšējās desmit spēlēs bija izcīnījusi septiņas uzvaras un trīs mačos noslēdza neizšķirti. Savukārt "United" pēc trīs neveiksmju sērijas nav zaudējusi septiņās cīņās pēc kārtas.

Citā mačā premjerlīgas līdere Mančestras "City" mājās ar 6:1 (3:0) sagrāva "Bournemouth".

Uzvarētāju rindās Bernardu Silva izcēlās ar diviem gūtiem vārtiem, kamēr pa reizei pretinieku vārtsargu pārspēja Žeremī Doku, Manuels Akandži, Fils Fodens un Neitans Akē.

"City" ar 27 punktiem 11 cīņās turnīra tabulā atrodas pirmajā vietā, Totenhemas "Hotspur" ir 26 punkti desmit mačos, kamēr "Arsenal" futbolisti izcīnījuši 24 punktus 11 spēlēs un noslēdz labāko trijnieku.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu