VIDEO "Drausmīgs metiens." Porziņģim atkal bija iespēja izraut uzvaru, bet šoreiz patraucēja kolēģa egoisms

Apollo.lv
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AFP / Scanpix

Aizvadītajā naktī pie vēl viena uzvaras metiena varēja tikt latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis, bet šoreiz iniciatīvu uzņemt izvēlējās viens no Bostonas "Celtics" ilggadējiem līderiem Džeilens Brauns.

"Celtics" pagarinājumā negaidīti ar 118:121 atzina Šarlotas "Hornets" basketbolistu pārākumu.

Spēles pamatlaika izskaņā jeb mazāk nekā pusminūti pirms tā beigām pie neizšķirta rezultāta "Celtics" bija uzbrukums, un komandas līderis Teitams pēc tam, kad uz viņu savilkās divi pretinieku sedzēji, bumbu uz tālmetiena līnijas atdeva Braunam.

NBA šā brīža apmaksātākais spēlētājs 11 sekundes līdz uzbrukuma laika beigām izšķīrās par tālmetienu. Sarežģīta tālmetiena vietā Brauns mierīgi varēja bumbu piespēlēt soda laukumā, kur atradās pilnīgi brīvs Porziņģis.

Kad ar bumbu vēl bija Teitams, Porziņģi vēl nedaudz piesedza Lamelo Bols, bet pēc bumbas nonākšanas pie Brauna Bols steidza pie stūrī stāvošā Peitona Pričarda. Uz mirkli pie Porziņģa pienāca Brendons Milers, tomēr viņš, piespēles gadījumā, visticamāk, nebūtu paspējis traucēt latvieša metienu soda laukumā.

Arī mača komentētāji bija pārsteigti par šādu Brauna lēmumu: "Drausmīgs metiens Brauna izpildījumā."

Porziņģis pirmdienas mačā pret "Grizzlies" jau tika pie uzvaru nesošā groza, pēc Teitama piespēles triecot bumbu grozā minūti pirms pamatlaika beigām.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu