"Esmu slimīgi kritiska pret sevi." Elīna Maligina atklāti par grūtībām sevi pieņemt un mīlēt

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Slavenības. Bez filtra"

Novembra sākumā pašmāju šovam "Slavenības. Bez filtra" pievienojās jauna dalībniece - māksliniece Elīna Maligina. Jaunākajā epizodē Elīna ne tikai ļāva ielūkoties savās mājās, bet arī dalījās pārdomās par sevi un dzīvi.

Elīna pastāstīja ar saviem aizmiršanās sirdsdarbiem - fotografēšanu un konstruēšanu. Viena no viņas kaislībām ir lego: "Lego man ir kā pacietības mērītājs. Es mācos iznīst slinkuma un mācos iegūt pacietību!"

Sarunas laikā viņa plauktā ieraudzīja savas uzņemtās fotogrāfijas un secināja, ka visas būs jāmet miskastē. Elīna atklāja, ka ir ļoti paškritiska, un neslēpa, ka joprojām cenšas iemācīties sevi iemīlēt un pieņemt.

Viņa uzskata, ka tās ir sekas, pagātnē saskaroties ar vardarbību un sāpēm: "Jā, es esmu slimīgi kritiska pret sevi, tāpēc nekas šeit nav sanācis. Ir svārstīšanās, šaudīšanās, es esmu cietusi no vardarbības, kā rezultātā mana galva neļauj man sevi pieņemt, bet es cīnos, viss ir labi!"

Elīna arī atklāja, ka joprojām regulāri apmeklē psihologu, lai tiktu galā ar kompleksiem: "Kompleksu man ir ļoti daudz. Es domāju, ka jebkuram no mums tie ir, un tie līdz kapa malai neatstāj. Esmu ieinteresēta, lai arī manam bērnam to būtu pēc iespējas mazāk." Elīna atklāj, ka viņai ir augstas ambīcijas, taču tās netiek realizētas vairāku iemeslu dēļ. Viens no tiem ir slinkums. 

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu