Latvietis pamatīgā žvingulī aizmieg lidojumā uz Kauņu un tiek iznests no lidmašīnas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Attēls ilustratīvs.
Attēls ilustratīvs. Foto: Dmitry Galaganov/Shutterstock

Robežsargi Kauņas lidostā aizturējuši 45 gadu vecu Latvijas valstspiederīgo. Pasažieris lidojuma laikā bija ļoti spēcīgā alkohola reibumā un aizmiga, bet lidmašīnas apkalpes personālam neizdevās viņu pamodināt, ziņo Lietuvas robežsardze. 

Latvijas pilsonis Lietuvā bija ieradies ar reisu no Bergenas Norvēģijā.

Svētdienas, 19. novembra, naktī robežsardzes vienība saņēma informāciju no aviācijas drošības departamenta par kādu pasažieri reisā no Bergenas, kurš bija ļoti spēcīgā alkohola reibumā. 

Latvijas pilsonis bija ciešā miegā, un lidmašīnas apkalpes personālam viņu neizdevās pamodināt un izsēdināt no lidmašīnas. Ar lidostas darbinieku palīdzību viņš tika gandrīz iznests no lidaparāta. 

Pasažieris pavadīja vairākas stundas Kauņas lidostas robežkontroles punkta īslaicīgās aizturēšanas telpā. Robežsargi pārmeklēja viņa personīgās mantas, starp kurām atrada iztukšotu populāra vācu zīmola alkohola pudeli viena litra tilpumā, ko pasažieris bija iegādājies "duty-free" veikalā. 

Tomēr robežsargu uzmanību vēl vairāk piesaistīja personas naudasmakā atrastā autovadītāja apliecība, raisot aizdomas, ka tā ir viltota. 

Gandrīz trīs stundas vēlāk, kad jau bija pienākusi pirmdiena, latvietis, kā arī viņa, iespējams, viltotā autovadītāja apliecība tika nodoti Kauņas policistiem, kuri veiks tālāku izmeklēšanu. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu