VIDEO Adriana Miglāne pirmo reizi atklāti par bērniņa zaudēšanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Foto: TV3

Dziedātāja un influencere Adriana Miglāne, viesojoties raidījumā "Zilonis studijā", pirmo reizi plašāk pastāstīja par pērnajā gadā piedzīvoto spontāno abortu. 

Atgādinām, ka Miglāne spontāno abortu piedzīvoja pērnā gada izskaņā. 

"Pirmais, kas man ienāca prātā, - kāpēc tā? Kāpēc ar mani? Jo es biju ļoti gatava, ļoti to gribēju, jo man ar Hugo [pirmo bērniņu] viss notika tik viegli un tik labi," atklāj Miglāne.

Lai arī iemesls nav zināms, viņas dakterei nav patikuši HCG hormona rādītāji. "Es atceros, ka ar dēliņu braucām uz Klaipēdu, un man bija nenormāli karsti to visu dienu, es nejutos labi. Es vēl to visu dienu raudāju, jo man vienkārši bija sajūta, ka man nav vairs tā bērniņa," atminas Miglāne. "Es atbraucu mājās un naktī pamodos no ļoti lielām sāpēm." 

Viņa atklāj, ka piedzīvojusi spontāno abortu sestajā grūtniecības nedēļā. 

Nu viņa atskatās uz notikušo un secina: "Laikam ejot un dzīvei pagriežoties pavisam citādāk, es varu teikt to, ka dzīvē viss notiek tā, kā tam jānotiek. Notika šķiršanās ar vīru.

Es nebaidos no tā, ka es šobrīd būtu viena pati ar diviem bērniem, es tāpat būtu tikusi galā, bet tā laikam bija labāk." 

Jau ziņots, ka Adriana par šķiršanos no bijušā vīra un sava dēla tēva Krišjāņa Sondora paziņoja pērnā gada nogalē ar sociālo tīklu starpniecību. Lai gan sākotnēji kā vienu no šķiršanās iemesliem minēja dažādos skatījumus uz dzīvi, vēlāk atklājās, ka viņš bijis dziedātājai neuzticīgs.

Vairāk skaties video!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu