Strēlnieks gūst 11 punktus zaudētā Itālijas basketbola A sērijas mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Jānis Strēlnieks
Latvijas basketbolists Jānis Strēlnieks Foto: Scafati Basket 1969 (Facebook)

Latvijas basketbolists Jānis Strēlnieks sestdien guva 11 punktus viņa pārstāvētās "Scafati" komandas zaudējumā izbraukumā Itālijas A sērijas mačā.

"Scafati" ar 76:79 (21:14, 12:21, 21:19, 22:25) zaudēja Sasāri "Banco di Sardegna".

Strēlnieks spēlēja 23 minūtes, realizējot vienu no četriem divpunktu un trīs no pieciem trīspunktu metieniem. Viņa kontā arī divas rezultatīvas piespēles, divas kļūdas, pieci noteikumu pārkāpumi, divas izprovocētas piezīmes, kā arī efektivitātes koeficients trīs un komandā labākais +/- rādītājs +11.

"Scafati" komandā ar 15 punktiem un desmit atlēkušajām bumbām izcēlās Džons Nandžs, bet pretiniekiem 20 punktus, astoņas atlēkušās bumbas un sešus bloķētus metienus sakrāja Stefans Gombods.

Lukas Banki vadītā Boloņas "Virtus" komanda ir uzvarējusi septiņās no astoņām spēlēm, ieņemot pirmo vietu, Andreja Gražuļa pārstāvētā Trento "Aquila" ar sešiem panākumiem astoņās cīņās ir otrā, Artūra Strautiņa pārstāvētā Tortonas "Derthona" ar četrām uzvarām astoņās cīņās ir devītā, bet "Scafati" ar bilanci 4-5 ieņem desmito vietu 16 komandu konkurencē.

Pagājušajā sezonā par Itālijas čempioni kļuva Milānas "EA7 Emporio Armani Olimpia", kas finālsērijā ar 4-3 pārspēja Boloņas "Virtus".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu