VIDEO Lukašenko sanāksmē aizdomīgi krata galvu (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Baltkrievijas valsts televīzijas reportāžas kadros redzams, ka valsts diktatora Aleksandra Lukašenko galva aizdomīgi kratās. Portāls "Nashaniva" aptaujāja speciālistu, lai noskaidrotu, kas gan kaiš Lukašenko.

Pirms dažām dienām pirmo reizi tika nofilmēts, kā Lukašenko galva trīc Kolektīvās drošības līguma organizācijas sanāksmes laikā.

Piemēram, vienā video redzams, kā Lukašenko sagaida Krievijas diktatoru Vladimiru Putinu. Tuvplāna kadrā redzams, kā trīc Lukašenko galva.

Video: Lukašenko sagaida Putinu

Medicīnas eksperti portālam norāda, ka šāda trīce var būt gan vecuma pazīme, gan arī slimības simptoms vai emocionālas spriedzes pazīme.

"Trīce norāda uz dažām neiroloģiskām izmaiņām. Taču šiem simptomiem var būt daudz iemeslu. Vairumā gadījumu trīce ir nevis nopietna slimība, bet gan ilgstošas un plaši izplatītas hroniskas slimības, piemēram, mugurkaula osteohondrozes, sekas.

Medicīnā pastāv arī jēdziens, ko sauc par esenciālo tremoru - vienkāršiem vārdiem sakot, tas rodas, kad vecums sāk ietekmēt cilvēka neiroloģiskās sistēmas darbību un rodas grūtības. Trīce var būt arī kāda emocionāla stresa rezultāts," portālam "Nashaniva" pastāstīja asinsvadu ķirurģijas speciālists.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu