"Ceļš uz paradīzi ir suņa sūdiem klāts!" Cilvēki šokā par dievticīgā Jāņa apiešanos ar kucēnu (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: TikTok/Apollo.lv kolāža

Sociālo tīklu lietotāji ir šokā par kāda Jāņa "TikTok" ierakstu, kurā viņš, bieži piesaucot dievu un citējot Bībeli, stāsta par savas ģimenes piedzīvojumu ar sunīti. Paņēmuši kucēnu un cerējuši uz mieru, bet kucēns...

"Paņēmām sunīti," stāsta Jānis. Domājuši - bērns ar sunīti spēlēsies, sieviņai būs vieglāk. Jānis stāsta, kā sludinājumā ieraudzījis, ka pārdod sunīšus, un iepaticies viens brūns sunītis. Noskatījušies "tādu brūnu, smukiņu, tādu foršu," stāsta Jānis. Esot lūguši dievu – vai tiešām to sunīti vajag. 

Jāpiebilst, ka sunīša pārdošanas sludinājums, kā var noprast no Jāņa video, bijis publicēts populārā sludinājumu portālā ar klasisku un bēdīgi slavenu tekstu: atdod labās rokās.

Kad aizbraukuši pakaļ, brūnais sunītis bijis jau pārdots citiem. Jānis ar ģimeni tomēr izvēlējās citu sunīti un aizveda sev līdzi uz mājām. Un tad sākās... 

"Nu un tad sākās, traki, ļoti traki. Kakāja visās malās un čurāja," stāsta Jānis. Viņš atzīst - esot gribējuši iegūt vairāk mieru, bet kļuvis desmitreiz grūtāk nekā ar bērnu.

"Tā suņa smilkstēšana, skrāpēšanās visu nakti, neļaušana gulēt mani jau bija tik novedusi, ka es domāju – es nevaru vairs izturēt," savā "TikTok" stāsta Jānis. "Mūsu kaķīti, vienu no diviem kaķiem, sauc Prieks. Viņš aizgāja no mājām, trīs dienas viņš aizgāja vispār. Mēs kļūdāmies, mēs varam kļūdīties ar saviem lēmumiem, bet, kā Bībelē rakstīts, arī tiem, kas dievu mīl, visas lietas nāk par labu. Un tad mēs – es viņu aizvakar vakarā aizvedu atpakaļ uz Rēzekni, un atnāca miers atpakaļ, un arī Prieks, un ļoti priecājāmies."

Sociālajā tīklā "X" cilvēki izsakās skarbi.

Jāpiebilst, ka Jānis savu video no "TikTok" ir dzēsis. Taču vietnē "X" joprojām atrodamie video fragmenti liek vēlēties, lai tas dieviņš, ko savā tekstā bieži min Jānis, viņam un citiem cilvēkiem, kas nenojauš, ka kucēni smilkst, čurā un kakā, tā stingri noliedz ņemt sunīti, lai bērniem būtu ko spēlēties un mājās miers. 

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu