Balinskis ar zibenīgu metienu gūst vārtus savā pirmajā AHL spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Latvijas aizsargs Uvis Balinskis sestdien, debitējot Amerikas Hokeja līgā (AHL), guva vārtus Šarlotas "Checkers" komandas zaudējumā.

"Checkers" savā laukumā ar rezultātu 2:5 (1:0, 0:3, 1:2) zaudēja Hēršijas "Bears" vienībai.

Balinskis šosezon debitēja Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Floridas "Panthers" sastāvā, 15 spēlēs izceļoties ar vieniem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli, kā arī pozitīvu lietderības koeficientu +1, bet šonedēļ viņš tika nosūtīts uz AHL.

Savas karjeras pirmās AHL spēles septītajā minūtē Balinskis ar zibenīgu metienu no zonas vidus panāca 1:0.

 Latvietis maču noslēdza ar diviem metieniem pa vārtiem un neitrālu lietderības koeficientu.

Tāpat zaudējumu piedzīvoja uzbrucēja Raivja Ansona pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", kas mājās ar 3:4 (0:0, 1:1, 2:2, 0:1) atzina Springfīldas "Thunderbirds" pārākumu. Ansonam šajā spēlē neitrāls lietderības koeficients, bet AHL sezonā viņam kopumā četrās spēlēs ir vieni vārti, viena piespēle un negatīva lietderība -1.

Tikmēr Ebotsfordas "Canucks" ar vārtsargu Artūru Šilovu rezervē savā laukumā ar 4:3 (3:3, 0:0, 1:0) pārspēja Lavālas "Rocket". Ņikita Tolopilo "Canuck" vārtos atvairīja 28 no 31 metiena.

"Canucks" ar 27 punktiem 19 spēlēs ir Rietumu konferences vicelīdere. "Penguins" ar 23 punktiem 21 cīņā ir septītā Austrumu konferencē, kur "Checkers" ar 20 punktiem 19 mačos ieņem desmito pozīciju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu