"Krišjānis lido!" Tapusi dziesma par Kariņa lidojumiem ar privāto lidmašīnu (2)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video/Mikus Frišfelds/"TikTok"

"Krišjānis lido!" – šādu vārdu pavadījumā skan īss skaņdarbs, kas sagatavots saistībā ar ārlietu ministra un bijušā Ministru prezidenta Krišjāņa Kariņa biežajiem lidojumiem ar privāto lidmašīnu. 

Minūti un 42 sekundes garās dziesmas autors ir muzikants Mikus Frišfelds, kurš vietnē "TikTok" augšupielādē dažādas amizanta rakstura dziesmas. 

@mikusfrisfelds

Gribēju rakstīt dziesmu par Karlsonu, bet pamanīju citu “lidoni”. Krišjānis arī lido. Ja kāds Krišjānis saskata līdzību ar sevi, lai vaino pats sevi… ietago savu Krišjāni!

♬ original sound - Mikus Frišfelds

"Gribēju rakstīt dziesmu par Karlsonu, bet pamanīju citu "lidoni". Krišjānis arī lido. Ja kāds Krišjānis saskata līdzību ar sevi, lai vaino pats sevi… ietago savu Krišjāni!" par dziesmu stāsta Frišfelds. 

Video publicēts pirms četrām dienām, 2. decembrī un tam ir aptuveni 49,2 tūkstoši skatījumu.

Jau ziņots, ka pašreizējā ārlietu ministra Krišjāņa Kariņa (JV) premjerēšanas laikā viņa delegācijām paredzētie speciālie avioreisi no 2021.gada līdz 2023.gada septembrim no valsts budžeta izmaksāja 613 830 eiro.

Starp speciālo reisu galamērķiem bija arī Beļģija, Slovēnija, Vācija, Francija, Portugāle, Lielbritānija, Slovākija, Nīderlande, Dānija, Čehija, Polija un Moldova, un pasažieru skaits Kariņa kā premjera laika delegācijā bija no piecām līdz deviņām personām.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu