Žurnāls: Skandalozais ekspolitiķis Gobzems iesūdzējis tiesā savu bērnu māti (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Zane Bitere/LETA

Skandalozais ekspolitiķis Aldis Gobzems jau kādu laiku publiski risina savas ģimenes nesaskaņas. Žurnāls "Kas Jauns" noskaidrojis, ka aizvadītajā nedēļā Rīgas apgabaltiesā bija paredzēta tiesas sēde, kurā izskatīja ekspolitiķa Alda Gobzema prasību pret bijušo sievu un bērnu māti Kristu Gobzemu un Kristas draudzeni - Alisi Indriksoni.

Neskatoties uz to, ka pēc šķiršanās bijušie mīļotie solīja būt mīloši vecāki abu bērniem, Gobzems šovasar parādīja pavisam citu ainu. Viņš bija ļoti aktīvs soctīklos, publiski mazgājot savas ģimenes netīro veļu. 

Viņš vairākkārt neglaimojoši izteicās par bijušo sievu, apvainojot alkoholismā un mīlas sakaros ar citu vīrieti. Pateicoties paša Gobzema aktivitātei sociālajos tīklos, sabiedrība viņa ģimenes dzīves skandāliem varēja sekot līdzi gluži kā meksikāņu seriālos.

Jūlija beigās Gobzems pat paziņoja, ka bijusī sieva gribējusi Spānijā nolaupīt viņa bērnus.

Gobzems vasarā arī stāstīja, ka viņš ar Kristu noslēdzis notāra apstiprinātu vienošanos, ka bērni ir pilnīgā viņa aizgādībā, kā arī norādīja, ka Kristai ne tikai nāksies maksāt alimentus, bet arī bērniem būs jānodod māja, ko pēc šķiršanās viņš norakstījis bijušajai sievai. Tāpat viņai būšot jāatdāvina bērniem gleznu kolekcija, kuru "esot piesavinājusies".

Ar tiesvedību Gobzems draudēja jau agrāk, tagad viena no šādām tiesvedībām notiek.

Gobzems vērsies tiesā pret Kristu Gobzemu un Alisi Indriksoni "par aizdevuma un hipotēkas līgumu atzīšanu par simulatīviem darījumiem un to atcelšanu".

"Kas Jauns" raksta, ka, visticamāk, tiesvedība ir par māju, ko Gobzems bija atdāvinājis bijušajai sievai, jo jau pirms vairākiem mēnešiem Aldis sociālajos tīklos pukojās par kādu Kristas draudzeni (Alisi), kura ieteikusi Kristai pārdot māju, tā, viņaprāt, "atņemot to viņa bērniem".

Turklāt šajā mājā dzīvojot Alda māte.

Oktobra sākumā Gobzems veltīja ierakstu sociālajos Alisei Indriksonei, solot izrēķināties.

Jau vēstīts, ka Aldis Gobzems un Krista Mūrniece apprecējās 2015. gada vasarā. Nepilnu mēnesi pēc kāzām pāris noslēdza laulības līgumu par visas mantas šķirtību. Pirms divarpus gadiem pāris paziņoja, ka abi lēmuši šķirt laulību.

Kad Gobzems cieta sakāvi 14. Saeimas vēlēšanās, viņš pameta ne tikai paša izveidoto partiju, bet arī Latviju, ar bērniem pārceļoties uz dzīvi Spānijā, kur, kā noprotams, mitinās joprojām.

Vairāk lasiet izdevuma "Kas Jauns" 5. decembra numurā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu