Sociālos tīklus samulsina sieviete, kura no nepazīstamiem vīriešiem "izdīc" dārgu zīmolu preces (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "TikTok" video

Kāda sieviete sociālajos tīklos ir izraisījusi debates pēc tam, kad diezgan regulāri sākusi dalīties ar video, kuros redzams, kā nejauši satikti vīrieši uz ielas viņai pērk dārgas lietas.

Leila Leizela, kurai vietnē “TikTok” ir vairāk nekā 282 tūkstoši sekotāju, ir kļuvusi populāra pēc tam, kad saņēmusi dažādas lietas no nepazīstamiem vīriešiem.

Lai gan viņa un kadros redzamie vīrieši nav pazīstami, sievietei pavisam īsā laika sprīdī izdodas panākt to, ko viņa vēlas – “Marc Jacobs” somu, “Chanel” smaržas, luksusa ādas kopšanas produktus, maltītes restorānos un daudz ko citu.

Viss, ko Leizela dara, ir – pieiet pie vīriešiem uz ielas un uzsāk ar viņiem sarunu. Vispirms viņa iepazīstina ar sevi un pēc tam godīgi pastāsta par saviem nodomiem. Viņa arī pati atzīst, ka izmanto savu šarmu un ārējo izskatu kā trumpjus.

Dažos video viņa svešiniekiem stāsta, ka “viņai ir grūta diena un jauna somiņa viņu iepriecinātu”, bet citos norāda, ka “viņai beigušās smaržas, tādēļ tagad nākas lietot tādas, kas nepatīk”.

Gadījumos, ko viņa publicējusi “TikTok”, Leizela ieguvusi visu, ko prasījusi, turklāt vīrieši dāvanas pirkuši labprātīgi, neskatoties uz to, ka iepriekš nav sievieti pazinuši.

Viņas “ielu medības” sašķēlušas sociālo tīklu komentētājus. Daudzi norādīja, ka šāda rīcība ir pielīdzināma ubagošanai, rakstot, ka Leizela ļoti nejaukā veidā izmanto svešiniekus.

Vairāki lūdza arī sievietei parādīt kādu video, kur viņa tikusi atraidīta, taču pati Leizela atbildēja, ka tā vēl neesot gadījies un viņai nav atteikts.

Dažas sievietes gan priecājās par video, rakstot, ka “šādi skaistām sievietēm jāizmanto savs šarms”.

@leila_layzell If you dont ask you dont get😌 #sprinklesprinkle #rizz #marcjacobs ♬ At Last - Etta James
@leila_layzell 15 pro max with maximum storage or it doesnt count #sprinklesprinkle #rizzgod ♬ I Think I Like When It Rains - WILLIS
@leila_layzell if you dont ask, you dont get👸🏽 #sprinklesprinkle #rizz #chanel ♬ When a Man Loves a Woman - Percy Sledge
Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu