VIDEO Sieviešu boksa karalieni sanikno Latvijas boksera publicētais video, kurā viņa tiek nokdaunēta (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Boksa sabiedrībā plašu popularitāti guvis publiskais konflikts starp pasaules labāko sieviešu bokseri Klarisu Šīldsu un Latvijas cīkstoni Artūru Ahmetovu.

Šīldsa kādā intervijā Ahmetovu nosauca par "krievu heiteri", apgalvojot, ka Latvijas bokseris no cimdiem izņēmis polsterējumu. Tad nu Ahmetovs savā "Instagram" kontā publiskoja video, kurā redzams, kā viņš nosūta nokdaunā Šīldsu. 

Šīldsa savā platformas X kontā uz šādu Ahmetova video reaģēja asi: "17 gadu laikā ne reizi neesmu nokautēta. Divas reizes es bijusi nokdaunā, un tas notika ar nedēļas intervālu. Man par to nav kauns. Bet vīrietim burtiski izņemt polsterējumu no cimdiem ir apkaunojoši. Viņš un treneris Deriks Santošs sportam nenāk par labu."

Komentāru sadaļā pie Ahmetova publiskotā video notikumu izklāstu piedāvāja arī Šīldsas pieminētais Santošs.

"Viņa runā muļķības. Viņi aicināja sparingot. Kāpēc mēs gribētu sparingot ar sievieti? Neviens no cimdiem neizņēma polsterējumu. Pēc viņas apvainojumiem [Ahmetova] cimdi tika iedoti viņas trenerim. Bet, kas ir svarīgāk, viņi pirms tam aizvadīja divus raundus, kuros Artūram tika norādīts nesist stipri. Tad viņa sāka mētāties ar apvainojumiem, izdarīja neatļautus paņēmienus un pat paklupināja Artūru.

Pārtraukumā Artūrs prasīja: "Ko mēs šeit darām? Mēs mēģinām palīdzēt." Atbildējām: "Sit pretim. Viņa ir liela meitene. Vairākkārtēja pasaules čempione." Artūrs pat mēģināja viņai palīdzēt piecelties. Neviens nevēlējās, lai kas tāds notiktu. Šis viss notika pirms vairākiem gadiem, bet tas nekur netika publicēts," rakstīja Santošs.

Jāatzīmē, ka Šīldsa iepriekš publiski ir izteikusies, ka varētu ne tikai nokautēt, bet ringā pazemot bijušo čempionu Kītu Tērmanu, kurš savas karjeras laikā bija izcīnījis 67 kilogramu absolūtā čempiona godu.

28 gadus vecā Šīldsa savas profesionālās boksa karjeras 14 cīņās ne reizi nav izjutusi zaudējuma rūgtumu. Viņa arī bijusi absolūtā čempione divās svara kategorijās.

Savukārt Ahmetovs savu līdz šim pēdējo profesionālo cīņu aizvadīja 2020. gadā, iekrājot karjeras bilanci 6-1.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu