VIDEO Uz ledus atgriezies plaukstas un kājas zaudējušais putinists un olimpiskais čempions daiļslidošanā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Bijušais krievu daiļslidotājs un kara noziedznieka Vladimira Putina atbalstītājs Romans Kostomarovs pirmo reizi atgriezies uz ledus pēc gada sākumā pārciestās plaukstu un kāju amputācijas.

Kostomarovs gada sākumā tika hospitalizēts pneimonijas dēļ. Bijušais daiļslidotājs piecas dienas bijis pieslēgts pie mākslīgās asinsrites aparāta. Tā rezultātā cieta sportista sīkie asinsvadi un iestājās audu nekroze.

Minētās nekrozes dēļ bijušajam daiļslidotājam tika amputētas gan plaukstas, gan kājas zem ceļa.

Tagad bijušais daiļslidotājs savā "Instagram" kontā publiskojis video, kurā redzams, kā viņš slido.

Daiļslidotājs pēc agresorvalsts Krievijas pilna iebrukuma Ukrainā 2022. gada 24. februārī nekautrējās savā sociālās saziņas vietnes "Instagram" kontā atklāti paust atbalstu diktatoram Vladimiram Putinam. Viņš publicēja senu fotogrāfiju, kurā redzams blakus Putinam, ar zīmīgu parakstu "Labākais prezidents!", kas komentāru sadaļā izraisīja asas viedokļu sadursmes.

46 gadus vecais Kostomarovs ir 2006. gada Turīnas olimpisko spēļu čempions dejās uz ledus, slidojot pārī ar Tatjanu Navku. Tāpat viņi ir arī divkārtējie pasaules čempioni (2004. un 2005. gads) un trīskārtējie Eiropas čempioni (2004., 2005., 2006. gads).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu