Dāvids Krūmiņš atklāti par TV šovu "Mīla kemperī", gūstu Mjanmā un dienestu franču leģionā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Škapars, TVNET GRUPA

Daudziem, kas viņu pazīst kā TV šova "Mīla kemperī" dalībnieku un Janas Brukas eksvīru, tas būs pārsteigums. Dāvids Krūmiņš ir īsts dēkainis ar kriminālu pagātni un bagātīgu militāro misiju pieredzi, dienot vienā no sarežģītākajām armijas vienībām pasaulē – Francijas Ārzemnieku leģionā. Tiešsaistes žurnālam TVNET+ Dāvids stāsta par gūstu Mjanmā, no kura tikko atgriezies, un citiem piedzīvojumiem. 

Foto: Dāvids Krūmiņš/Instagram.com

"Aiz šīs bildes ir smags stāsts... esmu pieredzējis daudzas misijas un dažādas lietas... bet uz ceļiem ar kalašņikovu pie galvas biju pirmo reizi! Esmu izsaucis avio un artilērijas bombardēšanu, bet pirmo reizi bombardēja pa mani pašu! Esmu saņēmis karagūstekņus, bet pirmo reizi pats tāds biju!

35 dienas, 13 cilvēki, 10 dažādu valstu piederīgie, neaptverami sarežģīta situācija, no kuras domājām, ka netiksim ārā..." Tā par savu jaunāko piedzīvojumu Mjanmā "Instagram" raksta Dāvids.

Kas tālāk? Atkal kāds TV šovs? Šovs "Mīla kamperī" pēc smagā dienesta beigām franču leģionā bijis kā kārtīgs atvaļinājums, saka Dāvids.

Par to, kādas Dāvidam Krūmiņam tagad ir attiecības ar Janu Bruku, par dienesta laika piedzīvojumiem un to, kādas ir sajūtas pēc atgriešanās Latvijā, vairāk lasiet tiešsaistes žurnālā TVNET+.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu