"Vēlu piepildīt savus sapņus." Uz gada beigu jautājumiem atbild Valsts prezidents

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs uzrunā klātesošos pirms koncerta "Mūzika Rīgas pilī. Raimonds Pauls. Andris Keišs.", lai godinātu dažādu nozaru cilvēkus par ieguldījumu valstī.
Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs uzrunā klātesošos pirms koncerta "Mūzika Rīgas pilī. Raimonds Pauls. Andris Keišs.", lai godinātu dažādu nozaru cilvēkus par ieguldījumu valstī. Foto: Evija Trifanova/LETA

Gaidot gadu miju, Apollo.lv aptaujā sabiedrībā pazīstamus cilvēkus, ar kuriem šogad jau esam aprunājušies. Šoreiz uz pieciem gada beigu jautājumiem atbild Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs.

Rinkēvičs ir Triju Zvaigžņu ordeņa lielvirsnieks, Viestura ordeņa lielkrusta komandieris, kā arī saņēmis NATO un vairāku Latvijas sabiedroto ārvalstu augstus apbalvojumus.

Šī gada 31. maijā Saeima par jauno Latvijas Valsts prezidentu ievēlēja Rinkēviču. Par Rinkēviča ievēlēšanu nobalsoja 52 deputāti. Uzreiz pēc ievēlēšanas Rinkēvičs no Saeimas tribīnes visus aicināja veiksmīgāk strādāt kopā un mazāk strīdēties.

14. septembrī Rinkēvičs intervijā ar "Apollo.lv" sacīja -  lai kā arī viņam gribētos būt klāt un palīdzēt daudzās situācijās valstī, kā saka viņš pats - "nevaru iedot pāris miljonus eiro kaut kam". Taču viņam ir svarīgi nebūt vienaldzīgam. Interviju lasi šeit

Kas ir jūsu šī gada lielākais pārsteigums?

Mūsu basketbolistu un hokejistu sniegums.

Kāda bija šī gada lielākā vilšanās?

Nav.

Kāda bija gada lielākā jezga jūsu skatījumā?

Valdības veidošanas process.

Kas šogad īpaši jūs iedvesmoja vai ietekmēja?

Dziesmu un deju svētki.

Kāds ir jūsu novēlējums sev un kāds - citiem Jaunajā gadā?

Piepildīt savus sapņus, veselību un prieku.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu