Svētdienas horoskops: 24. decembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Lizavetta/Shutterstock

Horoskops svētdienai, 24. decembrim. 

AUNS

Gribēsies sazināties ar draugiem un tālākiem radiem, varbūt arī izbraukt dabā, mežā eglīti izrotāt. Aktīva diena un možs noskaņojums. Vakarā daudz sirsnības.

VĒRSIS

Jau no paša rīta rosīsies virtuvē. Jo Vērsis taču svētku galdu klāj ar deviņiem ēdieniem... Kā gan citādi? Ziemassvētku vakarā sirsnīga noskaņa ģimenes lokā.

DVĪŅI

Lai gaisā virmo mandarīnu, kanēļa un krustnagliņu aromāts! Ģimene ar prieku iesaistīsies svētku organizēšanā, bet brīvajiem ļaudīm privātajā dzīvē var notikt kāds Ziemassvētku brīnums.

VĒZIS

Ziemassvētku vakarā smaržos pīrāgi un mandarīni un tava ģimene sēdīsies pie balti klāta galda. Dažādas pārdomas iespējamas saistībā ar sirdslietām. Atrodi brīdi romantiskai divvientulībai.

LAUVA

Ziemassvētku vakarā pie svētku galda pulcēsi savus mīļos. Ja ciemos aicina draugi, arī šo variantu ir vērts apsvērt. Brīvajām sirdīm iespējama sirdi sildoša tikšanās.

JAUNAVA

Jādodas pēc egles, tā jārotā, jācep pīrāgi. Ļoti rosīga diena, jo gribēsi, lai galds skaisti uzklāts un viss spīd un laistās. Ziemassvētku vakarā atver durvis tuviem un tāliem labiem cilvēkiem.

SVARI

Ziemassvētku vakaram gatavosies ļoti rūpīgi, rotāsi telpas, cepsi našķus un būsi sagādājis saviem mīļajiem kādu pārsteiguma dāvaniņu zem eglītes. Sirsnība un mīlestība.

SKORPIONS

Gaišais Ziemassvētku laiks būs tevī atmodinājis siltas jūtas pret visu pasauli. Dāvāsi smaidus un teiksi labus vārdus. Ziemassvētku vakarā vislabāk jutīsies mierīgā, ģimeniskā mājas atmosfērā.

STRĒLNIEKS

Šī diena ļoti piemērota dažādām fiziskām aktivitātēm un ziemas prieku baudīšanai. Svētku vakarā ar prieku lutināsi savus mīļos. Gaišs noskaņojums un saticība.

MEŽĀZIS

Mājās veicami svarīgi saimniecības darbi, jāuzpoš telpas, jāgrezno egle, jāievieš kārtība virtuvē. Svētki savējo lokā būs izdevušies. Sirdslietās sapratne un mīļa kopā būšana.

ŪDENSVĪRS

Ziemassvētku vakarā ielūdz ciemos draugus. Kaut arī šie svētki tiek uzskatīti par klusiem un ģimeniskiem, nelielai mājas ballītei nav ne vainas. Omulība un sirsnīgas sarunas.

ZIVIS

Ziemassvētku vakaru ar prieku pavadīsi kopā ar savējiem un uzņemsi arī mīļus ciemiņus. Attiecību jomā emocijas dzirkstīs un no kopā būšanas gūsi daudz prieka.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu