Timma gūst 14 punktus "Daruššafaka" smagā zaudējumā "Fenerbahce" komandai

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jānis Timma
Jānis Timma Foto: wwww.championsleague.basketball

Latvijas basketbolists Jānis Timma pirmdien guva 14 punktus Turcijas čempionāta spēlē, viņa pārstāvētajai Stambulas "Daruššafaka" piedzīvojot smagu zaudējumu.

"Daruššafaka" savā laukumā ar rezultātu 56:98 (14:29, 15:22, 12:25, 15:22) piekāpās ULEB Eirolīgas klubam Stambulas "Fenerbahce".

Timma, laukumā pavadot 33 minūtes un 48 sekundes, realizēja četrus no 11 tālmetieniem un divus no trīs soda metieniem, netrāpīja abus divpunktu metienus, izcīnīja četras atlēkušās bumbas, atdeva četras rezultatīvas piespēles, pieļāva trīs kļūdas, divreiz pārkāpa noteikumus, tika pie negatīva +/- rādītāja (-30) un iekrāja deviņus efektivitātes koeficienta punktus.

Timma un Džans Korkmazs ar 14 punktiem bija rezultatīvākie mājinieku rindās, bet uzvarētājiem ar 29 punktiem izcēlās Tariks Biberovičs.

Sestdien šajā kārtā Rihards Lomažs guva 12 punktus, kamēr Denizli "Yukatel Merkezefendi" viesos ar rezultātu 84:88 atzina Muglas "Čagdaš Bodrum" pārākumu. Savukārt Izmiras "Petkimspor", Kristeram Zorikam paliekot uz rezervistu soliņa, viesos ar 84:94 piekāpās "Bursaspor".

Ar sešām uzvarām 13 spēlēs "Petkimspor" ir 11., "Daruššafaka" ar tādu pašu bilanci ir pozīciju zemāk, bet "Yukatel Merkezefendi" ar trim panākumiem ieņem 15.vietu 16 komandu konkurencē.

Iepriekšējā sezonā Turcijas superlīgā uzvarēja Stambulas "Anadolu Efes".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu