Reālās dzīves "Viens pats mājās"! Puisēns tiek iesēdināts nepareizā lidmašīnā un nolido simtiem kilometru prom no ģimenes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Sešus gadus vecs zēns nokļuva reālās dzīves “Viens pats mājās” tipa situācijā pēc tam, kad īsi pirms Ziemassvētkiem tika iesēdināts nepareizā lidmašīnā.

Puisēnam, vārdā Kaspers, no Filadelfijas lidostas bija jādodas uz Dienvidrietumu Floridas lidostu, lai satiktu vecmāmiņu.

Taču Kaspers kļūdaini tika iesēdināts reisā uz Orlando – četru stundu lidojuma attālumā.

Viņa vecmāmiņa medijiem skaidroja, ka kritusi panikā, kad mazdēls neizkāpa no lidmašīnas Floridas lidostā, kā bija plānots. Tad viņa vērsās pie darbinieka, lai noskaidrotu, kas noticis.

Sākotnēji sievietei centās ieskaidrot, ka zēns lidojumu ir nokavējis, tomēr vecmāmiņa tam neticēja, jo zināja, ka viņš jau ir reģistrējies lidojumam.

Arī stjuarti skaidroja, ka bērnu lidojumā nav bijis. Šausmu pārņemtā vecmāmiņa bijusi gluži izmisusi, līdz mazdēls viņai piezvanījis, lai paziņotu, ka ir droši nolaidies.

Sieviete sacīja, ka aviokompānija viņai piedāvājusi atmaksāt četru stundu lidojuma izmaksas, taču viņa neuztraucoties par naudu, bet vēlas zināt, kā notika šāds misēklis.

“Es gribu, lai viņi man piezvana. Paskaidrojiet, kā mans mazdēls nokļuva Orlando. Vai stjuarte, kad mamma viņai nodeva Kasperu, palaida viņu vienu pašu? Viņš pats iekāpa nepareizajā lidmašīnā?” neizpratni neslēpa vecmāmiņa.

Aviokompānija skaidroja, ka Kaspers visu laiku tika uzraudzīts, tādēļ viņi nezina, kā tas varējis gadīties. Par notikušo ir sākta izmeklēšana, un aviokompānija atvainojas ģimenei par pieredzi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu