Pirmdienas horoskops: 1. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: SunnyVideograph/Shutterstock

Horoskops pirmdienai, 1. janvārim.

AUNS

Apcerīgs dienas sākums - vajag pabūt vienatnē ar sevi. Kad domas sakārtotas, būtu jauki kopā ar mīļajiem cilvēkiem un tuviem draugiem kaut kur aizbraukt.

VĒRSIS

Sabiedriskās aktivitātes ar mēru – neizšķied enerģiju tukšgaitā, nepārslogo sevi un saudzē veselību. Šī diena tev dota, lai kārtīgi atpūstos, jo priekšā dinamisks darba cēliens.

DVĪŅI

Sekmīga diena pārkārtojumiem mājās un ģimenes pasākumiem. Vari sarīkot savējiem kopīgas pusdienas vai uzaicināt izbraucienā baudīt ziemas skaistumu.

VĒZIS

Labs laiks saimniecības darbiem mājās. Ieplāno to, kas svarīgs, iesaisti ģimeni un palutini savējos. Brīvajiem ļaudīm iespējama aizraujoša iepazīšanās un dinamiska notikumu attīstība.

LAUVA

Svarīga privātā dzīve. Garlaicīgi nebūs, mīlestība iedvesmos un sildīs, taču pie attiecībām mazliet jāpiestrādā – uzklausi mīļoto cilvēku un pastāsti par to, kas uz sirds.

JAUNAVA

Piedalies saviesīgā pasākumā - gūsi piekrišanu un par uzmanības trūkumu nevarēsi sūdzēties. Būs arī pārdomu brīži, kad gribas palikt vienatnē un izvērtēt, kas paveikts un kas tuvākajā laikā jāizdara.

SVARI

Parūpējies par attiecību stabilitāti. Vēlams tikt skaidrībā – ko īsti vēlies un kādu saredzi nākotni. Svarīgāki ģimeniski motīvi, nevis brīvais tauriņa lidojums.

SKORPIONS

Kā pavadīsi jaunā gada pirmo dienu, tāds būs viss gads – tāds ir ticējums. Pārdomā labi šīs dienas plānus un dari to, kas patīk un iedvesmo.

STRĒLNIEKS

Tev daudz draugu un jau no rīta visi sarosījušies: vajag doties sportot, satikties pie kāda un saviesīgi pasēdēt, vai apmeklēt publisku pasākumu. Daudz asprātīgu un iedvesmojošu sarunu.

MEŽĀZIS

Pēc svētku svinēšanas vajadzētu izkustēties un kaut kur aizbraukt – apskatīt kādas sniegotā baltumā grimstošas skaistas vietas dabā, piestāt ceļmalas kafejnīcā. Un visu to darīt labā kompānijā.

ŪDENSVĪRS

Domīgs noskaņojums, taču pārāk liela iedziļināšanās vai gremdēšanās pārdomās var radīt pesimismu. Tev ir daudz darāmā, filozofēt nav laika. Jāsagatavojas nedēļas darbiem.

ZIVIS

Gana svinēts un baudīts. Šodien vajadzētu izkustēties ārpus mājas, pie dabas – noorganizēt kādas kustīgas un sportiskas aktivitātes. Un, ja vēl ir laba kompānija, tad diena pavadīta lieliski.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu