"Viņš "Celtics" ir pacēlis citā līmenī." Apskatnieki slavē Porziņģi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AFP / Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) apskatnieki Marks D'Amiko, Kriss Forsbergs un Ebija Čina raidījumā "View from the Rafters" skaidroja, kāpēc Porziņģis šogad pavisam reāli varētu atgriezties Visu zvaigžņu spēles pieteikumā.

Raidījumā runājošie apskatnieki norādīja, ka "Celtics" šogad varētu mēģināt kandidēt uz piecām vietām Visu zvaigžņu spēlē. Bostonas kluba sociālo mediju komanda šādu naratīvu arī aktīvi virza.

Skaidrs, ka vieta ikgadējā zvaigžņu sabraukumā teju garantēta ir Džeisonam Teitumam, kurš, visticamāk, būs arī sākumsastāva spēlētājs. Ko līdzīgu var apgalvot arī par Džeilenu Braunu. Lai gan viņš uz vietu sākumsastāvā, visticamāk, nepretendēs, jo šogad ir iekļauts starp priekšējās līnijas spēlētājiem, arī par Brauna dalību Visu zvaigžņu mačā šaubām nevajadzētu būt.

Vismazākā iespēja Visu zvaigžņu spēlē no "Celtics" vadošā piecnieka ir Džrū Holidejam. Savukārt, kā norāda apskatnieki, Derikam Vaitam un Kristapam Porziņģim ir visas iespējas tur nokļūt. It sevišķi latviešu basketbolistam.

"KP ir bijis Visu zvaigžņu spēles dalībnieku sarakstā, līdz ar to viņa vārds šajā kontekstā nav svešs. Porziņģim aiz muguras ir karjeras labākā sezona, bet šogad viņš aizvada vēl labāku sezonu. Viņš ir visas NBA līderis vidēji gūtajos punktos no viena uzbrukuma postā. Viņš šogad grozam uzbrūk ar karjeras labāko procentu, kā arī ar karjeras labāko rādītāju realizē divpunktu metienus," sacīja D'Amiko

Savukārt Forsbergs izcēla Porziņģa pienesumu šā brīža NBA līdervienībai "Celtics".

"Viņš "Celtics" ir piešķīris dimensiju, kuras tai iepriekš nebija. Uzskatu, ka viņš par to ir pelnījis atalgojumu. Uzbrukumā viņš "Celtics" ir pacēlis nākamajā līmenī. Arī aizsardzība joprojām ir lieliska," norādīja Forsbergs.

NBA vēsturē deviņas reizes kādai komandai Visu zvaigžņu spēlē ir bijuši četri pārstāvji. Pēdējo reizi kas tāds tika pieredzēts 2018. gadā, kad Goldensteitas "Warriors" zvaigžņu saietā pārstāvēja Stefans Karijs, Dreimonds Grīns, Klejs Tompsons un Kevins Durents.

2018. gadā vietu Visu zvaigžņu spēlē bija izpelnījies arī Porziņģis, tomēr viņš mačā nevarēja piedalīties krustenisko saišu savainojuma dēļ.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu