Sestdienas horoskops: 6. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ground Picture/Shutterstock

Horoskops sestdienai, 6. janvārim.

AUNS

Labprāt apmeklēsi kultūras pasākumu, izrādi, koncertu vai satiksies ar draugiem, lai iegrimtu intelektuālās sarunās. Domīgu noskaņojumu radīs sirdslietu jautājumi.

VĒRSIS

Dodies izbraucienā vai izbaudi sportiskas aktivitātes kopā ar ģimeni un draugiem. Jautras sarunas, joki un sirsnīga atmosfēra liks atplaukt smaidā. Daudz pozitīvu emociju.

DVĪŅI

Būsi noskaņots sakārtot mājokli, kaut ko saremontēt, izšķirot drēbes. Kad svarīgākie darbi paveikti, atpūties un sazinies ar draugiem. Interesanta informācijas apmaiņa.

VĒZIS

Sāc dienu nesteidzīgi, mazliet palutinot sevi. Un tad jau atkal rūpes par ģimeni un mājas saimniecību. Savukārt brīvajiem ļaudīm liktenis var uzdāvāt zīmīgu tikšanos.

LAUVA

Liela uzmanība pievēršama attiecībām, tās jākopj kā puķu dārzs. Palutini mīļoto un savējos un pretī saņemsi to pašu. Pozitīva enerģijas apmaiņa un jaukas emocijas.

JAUNAVA

Ļaujies romantiskai dzīves baudīšanai. Iedvesmojoši pasākumi un daudz jauku brīžu kopā ar mīļoto. Ja esi viens, tad kādā pasākumā vai neparastā vietā un veidā iespējama liktenīga satikšanās.

SVARI

Lutināsi savus mīļos ar gardu maltīti un aicināsi kopā apmeklēt kultūras pasākumus. Brīvajiem ļaudīm sirdī var uzplaukt mīlestības zieds. Ļaujies dzīves jaukajiem brīžiem un romantikai.

SKORPIONS

Aizved mīļoto cilvēku romantiskā izbraucienā, pavadiet laiku gleznainā viesu namiņā, kur kamīnā sprakšķ uguns, bet aiz loga žilbinošais ziemas baltums.

STRĒLNIEKS

Sirdslietās noskaņojums domīgs: kāpēc kaut kas notiek vai tieši pretēji – nenotiek? Ja esi ar kādu kopā, tad no sirds izrunājies. Savukārt brīvajiem ļaudīm vēlams iziet sabiedrībā. Iespējama interesanta tikšanās.

MEŽĀZIS

Šodien mājas diena un darīšanas ar radiniekiem: kādam jāpalīdz, kādam vajag padomu, kāds vēlas vienkārši patērzēt. Rūpes un labie vārdi parasti atgriežas dubultā.

ŪDENSVĪRS

Daudz sabiedrisko aktivitāšu. Būsi mīļi gaidīts draugu ballītēs, jo ar tevi nekad nav garlaicīgi, vienmēr atrodas interesantas sarunu tēmas un padomā aizraujošas izklaides.

ZIVIS

Vēlams kaut kur iziet, apmeklēt pasākumus, lai nav „burzīšanās” mājās. Brīvajiem ļaudīm nevajadzētu bez apdoma mesties piedzīvojumos, lai vēlāk nav jānožēlo emociju iespaidā sastrādātais.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu