VIDEO Okupantu uzbrukumos Hersonas apgabalā nogalināti divi cilvēki

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video/Tim White/"X"

Aizvadītajā diennaktī Krievijas karaspēks Hersonas apgabalu apšaudīja 71 reizi, nogalinot divus cilvēkus, sestdien paziņoja Hersonas apgabala administrācijas vadītājs Oleksandrs Prokudins.

"Pēdējo 24 stundu ienaidnieks sarīkoja 71 apšaudi un no mīnmetējiem, artilērijas, daudzlādiņu reaktīvajām iekārtām, tankiem, bezpilota lidaparātiem un lidmašīnām palaida 424 šāviņus. 32 šāviņi tika palaisti uz Hersonas pilsētu," uzskaitīja administrācijas vadītājs.

Kā liecina viņa sniegtā informācija, Krievijas armijas uzbrukumu mērķis bija apdzīvotas vietas un kāda izglītības iestāde.

"Krievijas agresijas rezultātā miruši divi cilvēki," paziņoja Prokudins.

Kopumā, kā sestdien paziņoja Ukrainas armijas ģenerālštābs, Krievijas karaspēks pēdējo 24 stundu laikā veicis septiņus raķešu un 65 gaisa triecienus, kā arī 44 apšaudes no daudzlādiņu reaktīvajām iekārtām.

Artilērijas apšaudes vērstas pret skāra vairāk nekā 110 apdzīvotām vietām, liecina Ukrainas armijas ģenerālštāba sniegtā informācija.

Lai gan armijas ģenerālštābs neprecizēja nogalināto skaitu, tā paziņojumā pausts, ka "Krievijas teroristu uzbrukumu rezultātā diemžēl ir bojāgājušie un ievainotie civiliedzīvotāji. Tika iznīcinātas un bojātas dzīvojamās mājas un cita civilā infrastruktūra".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu