Girgensona "Sabres" ielaiž divus vārtus un zaudē "Lightning"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Latvijas uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" komanda sestdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā kļūdu dēļ ielaida divus vārtus un piekāpās Tampabejas "Lightning".

Bufalo hokejisti savā laukumā zaudēja ar rezultātu 1:3 (0:2, 1:0, 0:1).

Spēles septītajā minūtē mājinieki zaudēja ripu savā aizsardzības zonā un Nikolā Pols panāca 1:0 "Lightning" labā. Pēc 52 sekundēm "Sabres" hokejisti kļūdījās arī vairākumā un Tailers Mots dubultoja viesu pārsvaru.

Kad līdz otrā perioda beigām bija palikušas sešas minūtes, Dilans Kozenss saņēma piespēli pretī vārtiem un samazināja Tampas komandas pārsvaru.

Punktu "Lightning" komandas uzvarai pielika Kelvins de Hāns, kurš 76 sekundes pirms pamatlaika beigām raidīja ripu tukšos vārtos. Pēdējos ielaistajos vārtos uz ledus bija arī Girgensons.

Uko Peka Lūkonens šajā mačā atvairīja 13 no 15 metieniem, bet "Sabres" hokejisti pa Jūnasa Jūhanssona vārtiem meta 28 reizes.

Latviešu uzbrucējs šajā cīņā uz ledus pavadīja 11 minūtes un 11 sekundes, kuru laikā vienreiz meta pa vārtiem, pielietoja trīs spēka paņēmienus un tika pie negatīva lietderības koeficienta -1. Šajā sezonā Girgensons 29 mačos guvis četrus vārtus un iekrājis neitrālu lietderības koeficientu -1.

"Sabres" ar 44 punktiem 46 spēlēs ieņem 14.vietu Austrumu konferencē, kur "Lightning" ar 53 punktiem 46 cīņās ir sestā.

Bufalo hokejisti nākamo spēli aizvadīs otrdien, kad viesosies pie Anaheimas "Ducks".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu