"Tas ir smieklīgi." "Blue Jackets" ģenerālmenedžeris par Merzļikina situāciju (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Elvis Merzļikins
Elvis Merzļikins Foto: AFP / Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Kolumbusas "Blue Jackets" ģenerālmenedžeris Jarmo Kekalainens, viesojoties "The Jason Gregor" šovā, izteicās par Elvja Merzļikina maiņas darījuma situāciju.

Jau kopš aizvadītā gada decembra viens no aktuālākajiem tematiem NHL maiņas darījumu tirgū ir latviešu vārtsarga Elvja Merzļikina potenciālā pārcelšanās uz citu klubu.

"Eļļu ugunij" pielēja arī pats vārtu vīrs, kurš janvārī pēc atgriešanās "Blue Jackets" vārtos publiski atzina, ka pieprasījis maiņas darījumu. Tagad viņš jau atkal ir atgriezies uz "Blue Jackets" rezervistu soliņa, vietu vārtos ieņemot krievu hokejistam Daniilam Tarasovam.

"Blue Jackets" ģenerālmenedžeris Jarmo Kekalainens sarunā ar žurnālistu Džeisonu Gregoru izteicās par visai haotisko situāciju, kas izveidojusies ap latviešu vārtsargu.

"Tas ir smieklīgi. Vispirms mums vajadzēja citu scenāriju, jo viņš nespēlēja un par to nebija priecīgs. Mēs arī negribam, lai viņš priecātos par to, ka nespēlē. Tad parādījās informācija, ka viņš grib tikt aizmainīts. Tad viņš šādu paziņojumu atsauca, norādot, ka pārteicās. Viņš negrib tikt aizmainīts, mīl Kolumbusu un pāris spēles bija vārtos," norādīja ģenerālmenedžeris.

Lai arī Tarasovs savas līdz šim saņemtās iespējas arī nav spējis pilnvērtīgi izmantot, Kekalainens liek noprast, ka Merzļikina sniegums laukumā un darbības ārpus tā neesot apmierinošas: "Ja tu spēlē kā pirmais numurs, smagi strādā katru dienu un esi labs komandas biedrs, problēmu nav. Viss ir kārtībā."

"Manuprāt, šādās situācijās labākais vēstījums mums visiem, tai skaitā menedžmentam, ir saprast, ka, iespējams, pienācis laiks paskatīties spogulī un veikt izmaiņas," noteica Kekalainens.

Merzļikins šajā sezonā vidēji mačā zaudējis 3,35 ripas, atvairot 90,1% pretinieku metienu.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu