FOTO Draiskās attiecību komēdijas "Caurstaigājamā guļamistaba" mēģinājums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

31. janvārī Berģu kultūras namā notika draiskās attiecību komēdijas "Caurstaigājamā guļamistaba" mēģinājums, bet izrādes pirmizrāde jau šodien, 1. februārī, Ogres Kultūras centrā. Ieskaties foto no mēģinājuma!

Izrādes režisors Imants Strads jaunajā komēdijā ir radījis shēmu, kā vieni meli rada nākamos, un tie kā lavīna, veldamās no kalna, ievelk iekšā visus, kas gadās ceļā.

Šīs cilvēciskās peripetijas uz skatuves izspēlē Lelde Dreimane, Elīna Vāne vai Inga Misāne-Grasberga, Normunds Laizāns vai Imants Strads, Lauris Dzelzītis un Ivo Martinsons.

"Tā būs asprātīga situāciju komēdija par pārpratumiem divu laulāto pāru attiecībās. Darbība noris divās guļamistabās blakus dzīvokļos un gandrīz vienlaikus. Komēdijas āķis – cik viens pret otru esam godīgi, vai dzīves piedzīvojumu pikantuma meklēšana ir tā vērta…" stāsta izrādes veidotāji.

​Pirmizrāde norisināsies 1. februārī plkst. 19 Ogres Kultūras centrā.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka aktrise Elīna Vāne izrādē "Caurstaigājamā guļamistaba" spēlē galveno lomu, bet diemžēl pirmizrādē uz skatuves viņu neredzēsim, jo Elīna ir sasirgusi. Pirmizrādē tēlos aktrise Inga Misāne-Grasberga.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu